PERCHEZIȚII de amploare ale DNA la companii farmaceutice, spitale și clinici de...

PERCHEZIȚII de amploare ale DNA la companii farmaceutice, spitale și clinici de oncologie. Ce suspiciuni de CORUPȚIE există

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Sediile mai multor companii farmaceutice, ale unor distribuitori de medicamente, spitale şi clinici de oncologie, ca și locuințele unora din reprezentanții acestora, sunt percheziționate dimineața aceasta în Timiș și alte câteva județe.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2012 – 2015.

Marți dimineață au loc un număr de 61 de percheziții, în Timiș și în alte șase județe – județele Ilfov, Sibiu, Mureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud, precum și în municipiul București.


”Sunt vizate sediile unor societăți comerciale şi domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, transmit reprezentanții DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.