Pesedistul Afred Simonis a demisionat din funcţia de director administrativ al Aeroportului...

Pesedistul Afred Simonis a demisionat din funcţia de director administrativ al Aeroportului Timişoara. Cum își justifică decizia și ce planuri de carieră are

7
DISTRIBUIȚI

simonis

Noi vești proaste vin pentru primarul Nicolae Robu din partea PSD Timiș. Recent, organizația municipală și-a ales un nou președinte, pe tânărul Sebastian Răducanu, care a promis că va face tot ceea ce îi stă în putință ca în 2016 social-democrații să câștige fotoliul de primar al urbei de pe Bega. Deși momentan PSD Timiș nu are desemnat un candidat pe post de oponent al edilului Robu, Răducanu s-a angajat ca organizația pe care o conduce să taxeze toate derapajele edilului șef Nicolae Robu. Iar până acum social-democrațiis-au achitat cu brio de sarcina trasată de noul președinte, dacă ținem cont de faptul că în ultima vreme numărul de reacții ale PSD Timiș, prin comunicate de presă, vizavi de problemele orașului sau de atitudinea primarului Nicolae Robu, a crescut simțitor.

Mai mult, pentru a avea o strategie coerentă, PSD Timișoara a decis ca Alfred Simonis să fie numit șef de grup al aleșilor social-democrați în Consiliul Local Timișoara.


Vestea bună pentru Simonis a fost însă urmată e o decizie radicală. Acesta și-a depus recent demisia din funcția de director administrativ al Aerportului Timișoara, unde muncea sub comanda colegului său de partid, Dan Idolu.

Legat de pasul făcut, Simonis, care este și șef al TSD Timiș, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am decis să plec de la aeroport pentru că vreau să mă ocup mai mult de politică şi de administrația locală. 2016 va fi un an cu multe provocări, vreau să mă ocup de campania electorală, de structura de tineret din judeţ, de problemele orașului, pentru că pe zi ce trece vedem tot mai clar că actuala administaţie este incompetentă. Pe scurt, vrem să ne luăm rolul de opoziţie în serios și să taxăm cum se cuvine derapajele edilului şef”.

Totuși, deși susține că vrea să se dedice mai mult politicii și administrației, Simonis exclude intrarea în cursa pentru Primăria Timișoara, pe motiv că „în PSD sunt alți colegi mai experimentați decât mine care ar putea da curs acestei provocări”.

7 COMENTARII

  1. Asa ma amuza sobolanii politruci care se cred asa importanti dar ei n-au facut o zi de munca cinstita in viata lor.

    Vino prietene in antreprenoriat, lupta-te cu legile, cu HCL-urile, cu sesizarile si cu mai ce vrei tu, lupta-te cu INCOMPETENTA care zace adanc inradacinata in creierul functionarilor publici de la Finante si alte institutii, CU EXCEPTIA PRIMARIEI. Este singura institutie din orasul asta care face ceva bine. Desigur, nu totul perfect.

  2. Mai bine spus simte ca vine DNA-ul si a zis sa isi dea demisia.O baga el asta cu cariera politica.Cariera pacii,un slugoi nenorocit care l-a pupat ani la rand pe Grindeanu in fund.Sa vedem cum o sa justifice cele doua case din Mosnita Noua pe care le are,ca din salariul de director sigur nu a reusit sa le ridice.Oare a facut domnul Simonis,mai marele lingailor,ceva ilegal pe la aeroport?!:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.