Peste două mii de timişoreni s-au distrat pe acoperişul Mall-ului. Ce SURPRIZĂ...

Peste două mii de timişoreni s-au distrat pe acoperişul Mall-ului. Ce SURPRIZĂ le-a făcut ANAF petrecăreților FOTO și VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>rooftopparty (26) [1600x1200]Peste două mii de timişoreni s-au distrat în cadrul petrecerii The Biggest Rooftop Party in Timişoara, eveniment pus la cale de echipa Blackout, care a avut loc pe acoperişul Iulius Mall-ului din Timişoara. Fundalul sonor al acestui party de neuitat pentru amatorii de muzici electronice a fost asigurat de jimbolienii de la NTFO, Louisahhh!!!, şi Punu. Louisahhh!!!, singura membră de sex feminin a familiei Bromance a avut un set exploziv care a fost savurat pe deplin de amatorii de house, iar timişoreanul Punu , care recent a lansat E.P.ul „2058/Wildcards” la label-ul Sintope – a avut parte de asemenea de aprecieri din partea celor prezenţi. Noaptea a fost completată de setul celor doi jimbolieni care alcătuiesc proiectul de mare succes NTFO, iar distracţia s-a terminat la ora şapte dimineaţa. „Mulţumim Timişoara pentru o seară pe care nu o vom uita uşor! Aţi fost în număr atât de mare (peste 2200), încât am rămas plăcut impresionaţi, v-aţi distrat şi aţi dansat până când muzica s-a oprit. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create de agenţii ANAF, cu care ne-am petrecut noaptea începând cu ora 2 şi până la 10 dimineaţa. Din păcate pentru ei, ne-au găsit cu absolut toate în regulă, aşa că plăcerea de a ne suspenda activitatea le-a eşuat. Chit a fost ceva intenţionat, chit că nu, revenim la a vă mulţumi vouă, publicul nostru preferat, şi artiştilor ce-au întretinut atmosfera. Ne revedem curând să ne revanşăm!“, au declarat organizatorii acestui eveniment.
Foto: Jelmarean Vlad


3 COMENTARII

  1. Bunul simțș, pe care se pare că nu-l posezi, trebuia să te oprească să faci comentarii dacă nu ești în stare să scrii o frază coerentă. Întâi învață să citești, apoi să scrii, urmează bunele maniere și în final dă-ți și tu cu părerea în niște termeni eleganți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.