Petrecere cu oaspeţi de seamă, pe acoperişul mall-ului din Timişoara

Petrecere cu oaspeţi de seamă, pe acoperişul mall-ului din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

louisahhhDupă succesul ediţiei de anul trecut, evenimentul The Biggest Rooftop Party In Town revine la Timişoara în data de 18 iulie, evenimentul având parte de un line up de zile mari, care îi include pe jimbolienii de la NTFO, Louisahhh!!!, Mahony şi Punu.

NTFO fac parte din categoria artiştilor de muzică electronică din ţara noastră care au parte de un succes deosebit în întreaga lume. Odisea celor doi tineri din Jimbolia a început în oraşul lor natal, iar în scurt timp piesele lor au ajuns să fie promovate de Richie Hawtin, Marco Carola, Loco Dice sau Luciano.


Primul lor vinil a apărut în luna ianuarie a anului 2010 iar printre piesele care s-au regăsit în seturile tuturor DJ-ilor respectaţi din lume s-a numărat şi remixul lor la H.O.S.H. – „Cash the Chord”. Toamna anului 2011 a adus alte producţii originale şi remix-uri, dar şi piesa “Feelings”, ce marchează începutul colaborării cu Diynamic. Au urmat producţii precum “Nobody Else” şi “Beating Heart” alături de producătorul olandez Karmon sau alături de Rhadow seria de E.P.-uri numite Şlagăre, lansate pe Sintope Digital. La începutul lunii aprilie, jimbolienii au fost invitaţi să mixeze în Dubai, iar în luna octombrie a acestui an NTFO vor fi prezenţi la Amsterdam Dance Event, unul din cele mai prestigioase evenimente dedicate muzicii dance din întreaga lume. Alături de colegii lor de „label“, jimbolienii susţin în această vară şi câteva seturi în Ibiza, în cadrul Diynamic Outdoor.

Louisahhh!!! este singura membră de sex feminin a familiei Bromance. A devenit cunoscută cu piesa Your everything, scoasă împreună cu Danny Daze, care a stat foarte mult timp pe primele locuri in chart-urile de deep house. Biletele pentru acest party, care va avea loc pe acoperişul Iulius Mall, costă 25 lei înainte de mietul nopţii, 35 lei după, iar cei care doresc să stea la zona VIP vor plăti 50 lei. Accesul persoanelor sub 18 ani la acest party este strict interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.