PNL Timiş, planificare minuţioasă. Cum vor să cunoască aspiraţiile membrilor şi de...

PNL Timiş, planificare minuţioasă. Cum vor să cunoască aspiraţiile membrilor şi de ce Nicolae Robu şi Dan Popa nu lasă nimic la voia întâmplării

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Liberalii din Timiş par să creadă că planificarea minuţioasă este cheia succesului. În acest sens, mai marii PNL, copreşedinţii Nicolae Robu şi Dan Popa, au decis ca pentru a avea o strategie coerentă la viitoarele alegeri este nevoie ca aspiraţiile fiecărui membru în parte să fie cunoscute. În acest sens liberalii vor avea de completat fişe de aspiraţii.

„E firesc să nu lăsăm ca în partid lucrurile să meargă în free-running.


Trebuie să vedem ce oameni avem în partid, la ce funcții aspiră aceștia. Este absolut normal să vrem să cunoaștem aspirațiile membrilor PNL. Nimeni nu îi va obliga să completeze acele fișe, dar cine vrea poate face acest lucru. Nu e nimic ieşit din comun, ba chiar din contră, e bun un lucru bun, pentru ca noi și ei să știm care sunt locurile pe care se va concura și să ținem cont de alegerile fiecărui membru în parte”, a explicat Nicolae Robu.

Este important de precizat că cu ocazia anunţului legat de fişele de aspiraţii, metodă deloc nouă în vechiul PNL, Nicolae Robu a explicat şi de ce foarte mulţi membri PNL s-au angajat în Primăria Timişoara după venirea sa la conducere. „Eu am spus foarte limpede, s-a dovedit că peste 70% din populaţia Timişoarei este liberală. Ocuparea posturilor din primărie se face strict prin concurs. Nimeni nu a avut de suferit în Primăria Timişoara pentru opţiunile politice, de altfel, eu habar nu am ce apartenență au cei pe care i-am găsit deja muncind aici. Cunosc doar opţiunile celor care sunt liberali”, a declarat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.