PNL Timiş stabileşte candidaţii pentru alegerile locale din 2016. Cine are prioritate...

PNL Timiş stabileşte candidaţii pentru alegerile locale din 2016. Cine are prioritate pe liste şi din ce motiv promit liberalii că vor ieşi cu corturile în stradă

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu alina gorghiu pnl (3)

Planurile PNL de la nivel naţional se lasă cu muncă în Timiş, chiar şi în perioada în care teoretic oamenii ar trebui să fie în vacanţă.

Copreşedintele PNL Timiş, Dan Popa, a anunţat la finele acestei săptămâni că „Biroul Naţional al PNL a fixat nişte termene importante pentru noi. Suntem hotărâţi să continuăm strângerea de semnături anti-Ponta. Am hotărât asta în biroul naţional pentru a dubla eforturile justiţiei în acest demers. Concluzia noastră de la Bucureşti a fost că pe noi nu ne intersează că domnul Ponta îşi dă demisia din funcția de preşedinte de partid, noi suntem români şi suntem vizibil afectaţi de această reprezentare la nivel european vizavi de ceea ce ar trebui să se întâmple.


Chiar dacă legat de strângerea de semnături riscăm să păţim la fel ca şi cu mitingul, să fie caniculă, noi vom pune corturi în stradă, pentru că politica se face şi pe soare şi când ninge şi când plouă”.

Copreşedintele PNL Timiş nu a pierdut ocazia de a critica deciziile guvernului Ponta de a creşte pensiile şi de a reduce TVA, precizând că există o mare relaxare fiscală. „Guvernul Ponta scade TVA şi creşte pensii. Mă întreb pe ce se bazează, pentru că în ultima perioadă învestiţiile statului au scăzut cu 30%, iar banii s-au dus la pensii şi salarii”, a spus liberalul.

Revenind la planurile partidului, Popa a explicat că una din sarcinile prioritare va fi întocmirea listei cu candidaţi pentru alegerile locale, mai exact cu cei care doresc să devină edili ai celor 99 de localităţi din Timiş.

Celălalt copreşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că „desigur procedura este mai complicată şi deocamdată vom avea candidaţi unici acolo unde avem primari în exerciţiu şi unde ei sunt primii agreaţi şi pentru candidatura de viitor, în măsura în care doresc să mai candideze, iar acolo unde nu avem primari, acolo vor fi diverse situaţii. La ora actuală o să comunicăm la Bucureşti o listă de candidaţi şi nu un candidat desemnat, urmând ca la toamnă să putem face departajarea prin proceduri riguroase, unde vor fi criterii de merit şi criterii politice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.