Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers la Guvern

Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers la Guvern

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-352100056">

Victor-Ponta

Premierul Victor Ponta s-a întors în România şi a mers, miercuri dimineaţă, la Guvern, el putând fi văzut intrând, în cârje, în Palatul Victoria, înainte de şedinţa Executivului.

El a fost întâmpinat la intrare, pe scările Palatului Victoria, de către premierul interimar Gabriel Oprea şi liderul interimar al PSD, ministrulRovana Plumb.

La ora 12.00 este programată şedinţa de guvern, Executivul anunţând marţi că aceasta va fi condusă de premierul interimar Gabriel Oprea.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng.

Miercuri, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că Ponta intenţionează să participe, în 11 iulie, la deschiderea punctului de frontieră Nădlac (România)-Csanadpalot (Ungaria), dar prezenţa sa la eveniment este condiţionată de acordul medicilor care îl vor examina din nou săptămâna viitoare.

În 28 iunie, Victor Ponta a declarat, la postul B1, că va reveni în ţară, „pe picioare, nu în scaun cu rotile sau cârje”, în maximum două săptămâni, interval în care medicii i-au transmis că nu poate pune piciorul jos.

Anterior, Ponta afirma că este posibil să revină în ţară după săptămâna viitoare, respectiv începând cu 6 iulie, săptămână în care trebuie să parcurgă exerciţii de fizioterapie şi recuperare intensivă, mai devreme totuşi de termenul de 28 de zile avansat iniţial de medici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.