PRESSALERT.ro te trimite la concertul HIM. Vezi cum poţi câştiga bilete la...

PRESSALERT.ro te trimite la concertul HIM. Vezi cum poţi câştiga bilete la evenimentul verii şi ce restricţii de circulație vor fi în centrul Timişoarei

0
DISTRIBUIȚI

HIMA mai rămas puțin până la cel mai așteptat concert din vestul țării. HIM revine în România după nouă ani de absență pentru un show special oferit unui public fidel care i-a așteptat îndelung pe cei patru finlandezi pentru a cânta împreună piese ca „Join Me”, „Funeral of Hearts” sau „Venus Doom”.

Ca urmare a procedurilor necesare organizării concertului în condiții de siguranță, autoritățile locale au dispus o serie de restricții de circulație, atât pentru pietoni, cât și pentru autoturisme. Astfel, Parcul Rozelor – locul de desfășurare al evenimentul – va fi închis pentru oamenii care nu posedă bilet, iar cei care dețin un bilet valid vor putea intra în spațiul de concert începând cu ora 18.00. Circulația va fi restricționată între orele 10.00 și 23.00 pe străzile Spiru Haret și George Enescu, respectiv pe aleile pietonale adiacente Canalului Bega, pe tronsonul cuprins între str. Michelangelo și str. 20 decembrie 1989. Totodată, circulația rutieră se va închide pe str. Academician Alexandru Borza (fostă Trandafirilor) pe data de 31 iulie 2015 între orele 10.00 și 23.00.

HIM este una dintre formațiile reprezentative ale rock-ului și metalului finlandez, fiind cunoscută pentru inițierea unui nou subgen, „love metal”.


La Timișoara, publicul prezent va putea asculta atât piese devenite clasice, cât și extrase de pe cel mai recent material discografic, „Tears on Tape”, al doilea album al trupei care a înregistrat rezultate foarte bune în Statele Unite, clasându-se pe prima poziție în topuri. În deschiderea concertului HIM vor concerta cei de la Myrath, cei mai de seama reprezentanți ai metal-ului tunisian, care ne vor încânta cu riff-urile de oriental metal, Tiarra – trupă care a ridicat stindardul gothic/symphonic metal-ului de la noi și Aeon Blank – formație care s-a remarcat rapid în arealul dark wave-ului/gothic-ului românesc.

Concertul HIM va avea loc pe 31 iulie în Parcul Rozelor și este organizat de Phoenix Entertainment cu sprijinul Primăriei Timișoara. Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro la prețul de 135 de lei.

PRESSALERT.ro îți oferă șansa de a câștiga unul din cele două bilete pentru concertul HIM, care se va desfășura în 31 iulie, la Timişoara. Cei care doresc să intre în concurs trebuie să dea like paginii de Facebook a PRESSALERT și să se înscrie la Newsletter (link AICI), iar apoi să trimită un mail pe redactia@pressalert.ro cu subiectul „Concurs HIM”, care să conțină numele contului de Facebook și adresa de mail înscrisă pentru newsletter. Înscrierile se pot face până în data de 29 iulie, la miezul nopții, urmând ca în 30 iulie să fie anunțați câștigătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.