Prima seară de JazzTm, motiv de dezamăgire pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu....

Prima seară de JazzTm, motiv de dezamăgire pentru primarul Timişoarei, Nicolae Robu. De ce neplăcere a avut parte şi ce i-a uimit pe participanţii la festival

4
DISTRIBUIȚI

jazz tm 2014 day 1 (15)

Prima seară de JazzTm a fost un adevărat succes în viziunea edilului-șef Nicolae Robu. După prestația trupei Aufgang, acestea a declarat că „cred că este foarte bine, în primul rând mă bucur să văd că anul acesta vom avea vreme frumoasă. Iată că în prima zi s-a umplut acest spațiu pentru evenimente. E multă lume și încolo pe ambele laturi pe la terasă înspre Catedrală. Eu sunt foarte mulțumit, reprezentațiile muzicale de până acum sunt foarte bune. În finalul acestei seri vom avea momente foarte frumoase. La fel sunt convins că și mâine și poimâine va fi excelent. Totul depinde de vreme altfel sunt toate condițiile pentru o reușită excepțională, muzică de calitate, artiști de renume. Nu am nicio estimare a participanților. Pe scaune avem 1.100 de locuri aproximativ și dacă ne uităm câtă lume este în picioare câtă lume mai este le la terase, eu cred că sunt mii bune de oameni.


În mare parte publicul prezent la eveniment a fost format din tineri. În vreme ce unii erau cunoscători ai genului și au savurat din plin piesele artiștilor, alții au poposit preț de câteva minute”.

Primarul a explicat că eliminarea taxei percepute pe scaune a fost o idee bună. „Eu cred că a fost o idee bună, nu e cazul să percepem bani. După cum s-a văzut am lăsat toate scaunele la liber. Cine vine și găsește loc, îl ocupă”. De menţionat este faftul că anii trecuţi cei care doreau loc pe scaune plăteau 50 de lei pentru trei zile de festival.
Deși vremea a fost bună și prestațiile artiștilor prezenți la eveniment au fost de o calitate incontestabilă, edilul a avut și o mică nemulțumire. Iluminatul public al Operei din Timișoara s-a oprit chiar în prima seară a JazzTm. „Am solicitat să vină echipa de intervenție, este regretabil că în loc să avem un ambient feeric așa cum l-am făcut să fie tocmai acum când este festivalul nu merge iluminatul. Chiar eu însumi am vorbit și am cerut imediat să fie trimisă echipa de intervenție și să reușească să remedieze măcar pentru partea finală a serii. Dacă s-ar remedia repede, nu ar fi piederea foarte mare”, a spus primarul. De departe, unul dincele mai incitante momente ale serii a fost sosirea mașinuței de intervenție a Elba, mașinuță care și-a făcut la propriu loc prin mulțimea prezentă la eveinment.

 

4 COMENTARII

  1. Ati pus un titlu bombastic, senzational pentru un fleac. Tabloidizare! Nu e normal sa induceti impresii gresite publicului cititor prin asemenea titluri. Nu lasati un om/primar sa deturneze toate informatiile, voi nu ar trebui sa scrieti despre toate evenimentele care se petrec in Timisoara din perspectiva primarului. Din titlu se intelege ca prima seara a evenimentului ar fi fost nasoala, ca cine stie ce enormitate s-ar fi intamplat cand ea a fost foarte faina.

  2. ce ziarista esti ,mai draga loredana, cand limba romana iti este straina… (…a declarat ca ”cred ca este……” ; …mai mare rasul….

  3. Daca reclami ca sunt in bezna cateva strazi, iti dau raspuns ca rezolva reclamatia in 30 de zile, daca suna mocofanul, se rezolva instantaneu. Mama ei de birocratie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.