Primăria Timişoara face angajări! Câte posturi sunt scoase la concurs și ce...

Primăria Timişoara face angajări! Câte posturi sunt scoase la concurs și ce condiții trebuie să îndeplinești

0
DISTRIBUIȚI

directia-fiscala-pmt-ghiseu-functionari

Primăria Timişoara face din nou angajări. Nu mai puţin de trei posturi sunt scoase pentru concurs de către municipalitatea timişoreană.


Astfel, cei care doresc să muncească în institituţia de pe C.D. Loga pot candida pentru posturi precum consilier cl. I gradul principal la Biroul Evidență Patrimoniu, consilier cl. I gradul asistent la Biroul Relații Internaționale și șef de birou la Biroul Generare Proiecte cu Finanțare Extranațională.

În ceea ce priveşte condiţiile necesare pentru ocuparea posturilor candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență sau echivalentă, în specialitatea economică, dar şi între unu şi cinci ani vechime.

Din dosarele de înscriere nu pot lipsi adeverinţă care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că persoana respectivă nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică. Din dosar nu pot lipsi nici copia actului de identitate, a diplomelor de studiu și a cărții de muncă, formularul de înscriere şi cazierul judiciar. Data limită de depunere a dosarelor este 5 august, iar concursul este programat pentru data de 17 în aceeaşi lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.