Primarul Nicolae Robu compară PNL cu PSD: „Nu știu cum de ei,...

Primarul Nicolae Robu compară PNL cu PSD: „Nu știu cum de ei, social-democrați, au atâţia bani, iar noi suntem așa de pârliți, dar asta e realitatea”. Ce îi răspunde preşedintele PSD Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pnl (2)

Primarul Timişoarei, copreşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, se plânge că face parte dintr-un partid sărac.

În cadrul conferinţei de presă de vineri, de la sediul PNL de pe Vasile Alecsandri, Robu a fost întrebat cum stă formaţiunea sa la capitoul finanţe, după ce unul din membri a fost somat pe hol să îşi achite cotizaţia. „Noi suntem un partid foarte sărac, sunt probleme. Noi avem două sedii modeste, nu ca PSD care are acea clădire imensă. PSD-ul își permite să aibă foarte mulți angajați, nu știu cum de ei, social-democrați, au atâţia bani, iar noi suntem așa de pârliți, dar asta e realitatea. Noi cu chiu cu vai ne plătim obligațiile curente. Avem un total de patru angajaţi, trei aici şi unul la celălalt sediu. Principala sursă de bani pentru PNL Timiș e reprezentată de cotizațiile membrilor și ne străduim să strângem cotizația 3 lei de la membrii simpli şi 100 de lei cei cu funcții”, a spus Robu.

Aceasta nu este prima dată când edilul invocă sărăcia.


În mai multe rânduri edilul s-a plâns de salariul de peste 5.000 de lei pe lună pe care îl are ca șef al urbei.

Vizavi de lamentările edilului, preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu, a declarat că „PSD are un sediu pentru care plăteşte chrie şi nu cred că are vreo importanţă cât de mare este acesta, din moment ce chiria este plătită. Este important să reamintim că nu PSD este cel care şi a cumpărat un sediu la preţ de garsonieră. Ba chiar din contră, atunci când PSD a vrut să cumpere sediul actual, valoarea cerută de primărie a fost una exorbitantă, în comparaţie cu preţul derizoriu achitat pe sediul PNL Timiş, pentru locaţia de pe Vasile Alecsandri. PSD, în aceste momente, se ocupă de chestiuni serioase şi nu face conferinţe de presă ca să arunce fumigene, și cred că domnul primar ar trebui să fie preocupat să prevină situații de tipul parangheliei care a avut loc pe treptele Catedralei. Cât despre probleme legate de sedii, eu cred că e mai important ca lucrările din Piaţa Unirii să se finalizeze şi intrarea în sediul PNL să se facă mod civilizat şi nu ca acum în haosul care este generat de muncitorii agresivi sau de lipsa materialelor necesare pietruirii zonei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.