Primarul Nicolae Robu continuă pledoaria de susţinere a fântânii de două milioane...

Primarul Nicolae Robu continuă pledoaria de susţinere a fântânii de două milioane de euro de pe Bega. Cu ce noi argumente vine

1
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 214

Sătul să fie criticat pentru faptul că doreşte să facă o fântână de două milioane de euro pe Bega, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a reamintit că a ajuns în fruntea Primăriei Timişoara având acest obiectiv pe lista de promisiuni din campania electorală, campanie câştigată de USL, format din PSD, PNL şi PC.

„Este total incorect să se vină acum şi să se spună de către unii alţii că decizia de a face acest sistem are la bază un sondaj Facebook. Eu am vrut doar să demonstrez cu acest sondaj cârtitorilor cât de minori sunt, la vedere, nu cu sondaje în cadrul cărora nu se ştie ce se întâmplă.


Decizia mea de a face acest obiectiv se sprijină pe votul a peste 55.000 de timişoreni cărora le-a plăcut inclusiv ideea de a avea în Timişoara un asemenea sistem. Drept urmare, cele trei partide mari care au fost în USL şi au rămas două acum, PNL şi PSD, şi-au manifestat deja susţinerea pentru acest subiect. Despre ce tot vorbim noi acum şi inventăm un subiect total fără sens. Hai să fim serioşi să nu facem un joc politicianist ieftin şi să inventăm un subiect fără sens. Eu cred că este suficient că pe mine m-au votat 55.000 de cetăţeni vorbind deschis despre acest subiect. Nu e nicio schimbare. Ce ar dori unii? Ca eu să nu îmi ţin promisiunea faţă de cei care m-au votat? Să fim serioşi”.

Vizavi pesediştii care îl critică, dar şi despre anumiţi cetăţeni, edilul a spus că „sunt oameni ce au memorie şi nu au uitat, poate că nu au înţeles exact acum ce vrem să facem. Le mai spus o dată că facem fix ce am spus atunci. Nu s-a schimbat nimic. Sistemul nu derajează pe nimeni, nici ochiometric nici funcţional. Poate că şi cei de la PSD s-au lăsat intoxicaţi de zvonistică şi cred că voi face altceva decât am promis atunci”.

1 COMENTARIU

  1. da drumu din fraidorf nu l-ai face.ca noi mergem pe fantani.de ce nu merge edilul la o plimbare cu masini de la auto catre fabrica de zahar?sa vada ca noi suntem „pe val” zi de zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.