Primarul Nicolae Robu, explicaţie FABULOASĂ. De ce îi jigneşte pe cei care...

Primarul Nicolae Robu, explicaţie FABULOASĂ. De ce îi jigneşte pe cei care îl contestă

4
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 20

Debutul acestei săptămâni a stat din nou sub marca ieşirilor nervoase ale edilului şef Nicolae Robu. Un obişnuit al certurilor cu presa neobedientă, primarul Timişoarei s-a luat la harţă cu un timişorean care a îndrăznit să critice un proiect drag lui. După ce i s-au şters comentariile, omul a aflat ce înseamnă de fapt să îl superi pe edilul timişorean. Cearta a avut loc pe Facebook, acolo unde edilul i-a trimis omului un mesaj privat prin care îl anunţa că opiniile sale nu pot fi acceptate, dat fiind faptul că înterlocutorii edilului trebuie să aibă o combinaţie de bun-simţ şi de inteligenţă. Cei doi au avut un schimb de replici acide, care de altfel a şi ajuns subiect de presă.

Întrebat astăzi de PRESSALERT.ro de de reacţionează atât de vehement la adresa celor care îl contestă, edilul Robu ne-a explicat că „nu ați înţeles exact, nu sunt acid cu cei care au altă părere decât mine, sunt extrem de tolerant cu orice opinie, cu condiţia să fie exprimată decent şi respectuos.


Acel individ care face acum mult tapaj a primit de la mine un mesaj în care i-am spus, în traducere liberă, pentru că forumula pe care i-am scris-o eu în specializarea mea, acea formulă în traducere liberă sunt convins că nu a avut capacitatea să o înţeleagă. Ca să discuţi cu mine trebuie fie să ai bun-simţ, chiar dacă atunci nu mai contează nivelul de studii sau de pregătire. Nu mai contează ce eşti dacă ai bun-simţ. Dacă eşti inteligent, stau de vorbă cu tine chiar dacă eşti lipst de bun simţ. În cazul cu pricina, persoana în cauză este şi lipsită de inteligenţă şi de bun-simţ. I-am spus că nu avem ce să discutăm, nu îmi mai polua pagina cu tot felul de mesaje. Acesta este un personaj special. Dumneavoastră nu aveţi preri diferite faţă de mine? Aveți și nu v-am aplicat formula aceea. Dar în cazul unora trebuie să te protejezi, fiindcă nu accept să mă agaseze la nesfârșit. I-am dat o formulă care era grad de inteligenţă plus nivel de bun simt mai mare sau egal cu K, condiţie de a-mi fi interlocutor. Ce mare lucru am făcut?”.

4 COMENTARII

  1. De ce nu-l lasati in pace pe bietul om, nu vedeti ca e bolnav si in suferinta ? Sa-i ia cineva telecomanda si nu-l mai lasati sa se chinuie atit. Sa-l eutanasieze cineva. Fiti umani, curmati-i suferinta ! Pentru mine e un mare mister cum un asemenea specimen a ajuns, nu primar, asta poate ajunge orice fraier care stie sa-i minta frumos pe alegatori, ci rector al politehnicii, unde se presupune ca lumea trebuia sa-i cunoasca defectele majore de fabricatie precum si pe cele dobindite ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.