Primarul Nicolae Robu, o nouă lucrare în cartierul său. Ce stradă va...

Primarul Nicolae Robu, o nouă lucrare în cartierul său. Ce stradă va intra în reparaţii şi de ce facilităţi se vor bucura vecinii primarului

4
DISTRIBUIȚI

robu mici bere

Noi veşti bune pentru locuitorii din cartierul Soarelui au fost făcute publice de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Aşa cum se ştie deja, de la instalarea în funcţia de edil-şef al urbei de pe Bega, Robu a avut grijă ca zona în care locuieşte să fie adusă la standarde înalte. Schimbările au inclus de la astfaltări de străzi sau demolări de garaje la amenajări de piste de biciclete şi locuri de parcare.


Cireaşa de pe tort a fost fântâna de 100.000 de euro amplasată în piaţeta din vecinătatea şcolii generale nr. 30 din Timişoara.
Şi intervenţiile nu se opresc aici. Robu a anunţat că „a fost semnat contractul de proiectare cu sc Drum Proiect Consult SRL pentru sistematizarea străzii Vesului. Valoarea contracului este de circa 31.000 lei, fără TVA, iar termenul de elaborare a documentației este de 60 de zile. Strada Versului este strada dintre Parcul Pădurice și Calea Martirilor. Această stradă reprezintă unul din locurile producătorae de frunte de noroi și de praf. Aici oamenii își țin maşinile pe pământ. Strada are și un traseu cam ciudat, nu există nici trotuare ca lumea nici locuri de parcare, evident că nici nu putem vorbi de piste de biciclete sau altceva”.

Edilul susţine că lucrarea ar fi trebuit începută de mai mult timp, însă lipsa banilor a fost o problemă. „Dacă nu s-ar fi impus mutarea rețelelor de gaz, s-ar fi impus intervenția pe reparații la această stradă. Va trebui să facem licitație pentru execuția unei lucrări de sine stătoare. Conceptul va fi cel care s-a aplicat la strada Orion și care va fi aplicat și străzii Venus, cu locuri de parcare pe ambele locuri”, a completat Robu.

4 COMENTARII

 1. Domnule Primar,se pare ca doar zona unde locuiti exista in ” viziunea” Dumneavoastra.
  De Bulevardul Dambovita a- ti uitat, nu avem unde parca, trotoare sparte, caini,o pata pe fata orasului! V- am votat sperand ca o sa faceti ceva dar….Regret!!
  A-ti fost macar odata in zona Dambovita, de la calea Sagului la A.Ipatescu? Nu doar centru si Soarelui este locuit in orasul care inca il conduce- ti…..

 2. Loredana, stai prost cu documentarea. De te uitai pe harta Timișoarei, constatai că str. Versului este în cartierul vecin, Girocului. Știu că e cool a da-n nenea primarul, dar nu te fă de râs încurcând nordul cu sudul.

 3. In nordul orasului Timisoara sa stie si Calea Martirilor!!, mizeria de pe strazile Cugir si zona de garaje Felix colt cu Orsova e proverbiala. E ramasa cu pamant de pe urma canalelor facute de cei de la RDS, cu spatii verzi distruse, fara alei de acces intre blocuri, fara lumina noaptea, si bineinteles fara fantani luminoase. Incercam sa maturam praful si pamantul ramas de pe betonul spart si mancat de vreme, dintre garajele vechi si imputite de benele de gunoi dar nu prea avem rezultat. In Nordul intunecat al orasului doar dracul va mai gasi drumul , spre sectiile de votare, sa-l voteze la anu’ pe mult distinsul si stimabilul nostru edil sef. Cu plecaciune pentru sudisti si grija primarului Robu …lui D-zeu, cu ei!

 4. Sunt inca asa de multe de facut !! Ce sa faca si primarul nostru mai intai?

  Ne-am obisnuit in comunism ca sa fie „partidul in toate, in cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare”, iar dupa ’89 sa criticam si sa ne exprimam vehement sfinte indignari.
  Cum ar fi daca am face fiecare din noi ceva ca sa fie bine si frumos in Timisoara? Macar daca fiecare locatar ar pune o floare in balcon sau la fereastra si deja ar fi o schimbare in bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.