Primarul Nicolae Robu spune STOP audienţelor pe tema demolării garajelor. Ce mesaj...

Primarul Nicolae Robu spune STOP audienţelor pe tema demolării garajelor. Ce mesaj are pentru cei care nu au primit despăgubiri

2
DISTRIBUIȚI

mare_garaje

Primarul Nicolae Robu nu renunţă la demolarea garajelor din urbea de pe Bega. Deşi municipalitatea a fost dată în judecată de unii nemulţumiţi, edilul şef a declarat că nu ştie care este stadiul procesului, dar că se bucură că în mare parte oamenii au înţeles că garajele vechi nu au ce căuta în oraşe precum Timişoara.

„Mă bucur să văd că majoritatea covârșitoare a cetățenilor care posedă garaje sunt înțelegători.


Am fost încântat să văd că aceştia acceptă ca e nevoie de modernizarea orașului şi asta se poate face numai prin demolarea garajelor. Oamenii vor să ştie ce se face. Pe strada Uranus, de exemplu, oamenii s-au liniștit când le-am explicat că vom realiza o mulțime de locuri de parcare. Noi nu vrem să facem deranj şi tot ce facem noi este pentru cetățeni și pentru înfrumuşeţarea orașului. În curând vom trece la demolarea garajelor și pe strada Orion pentru a putea termina acel trotuar și acele piste de biciclete făcute în toamnă care ştiţi că se terminau în garaje, din cauză că unii cetăţeni nu au vrut să îşi demoleze construcţiile”, a declarat Robu. Edilul a precizat că municipalitatea putea demola garajele fără acordul unor proprietari, dar că nu a dorit să recurgă la astfel de măsuri.

Primarul a ţinut să precizeze că în ciuda faptului că unii cetăţeni vin la el în audienţă pentru a se plânge că nu primesc bani, municipalitatea nu poate face nimic. Asta pentru că diferenţa dintre cei care primesc bani drept despăgubire şi cei care nu primesc constă în felul în care a fost formulat contractul de concesiune a terenului.

2 COMENTARII

  1. Nebunule, cum ramane cu dreptul de proprietate asupra cladirii? Asta nu mai e garantat!?Si sa-ti mai spun una, poti sa cuprinzi tot felul de clauze in contractul de concesiune aste trebuie sa aiba o cauza licita, adica sa respecte ordinea juridica, intreabati juristii nu mai trage concluzii singur ca mintea ta e cam icetosata de aere de dictator! asta daca aveti contracte de concesiune incheiate pe terenuri sau aveti celebrele fise de calcul sau poate chiar nimic.
    Si mai pretinzi ca esti liberal? insa nu ai nicio consideratie fata de proprietate. Esti O SIMPLA REMINISCENTA COMUNISTO-NOMECLATURISTA, NIMIC MAI MULT. TOATA VIATA TA AI SUPT DE PE STAT, CA NU AI FOST ALTCEVA DECAT BUGETAR SI NE DAI NOUA LECTI DE LIBERALISM SAU CAPITALISM. ESTI MEI PENIBIL DECAT PSD-ISTII. MACAR ASTIA AU DECLARAT CA TRAG LA POARTA SOCIALISMULUI , DAR TU, COMUNISTULE DICTATOR, PORTI DOAR O MASCA DE LIBERAL.

  2. Omul asta, daca va mai fi lasat de timisoreni, va distrug intreg orasul. Dupa ce a transformat Piata Liberttiai intr-o monstruozitate, dupa ce a distrus piata Unirii si acum o lasa in paragina, dupa ce a pus oribilitatile de ghivece cu palmieri si a taiat copacii ce dadeau Timisoarei aerul boem, acum vrea sa fca parcuri? Asta? Va reusi sa umple spatiile dintre blocuri cu betoane, unde in loc de 20 de garaje sa intre 50 de masini si asa a rezolvat problema parcarilor inexistente in Timisoara. Rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.