Primarul Robu, răspuns pentru cei care susţin că la Timişoara se fac...

Primarul Robu, răspuns pentru cei care susţin că la Timişoara se fac lucrări numai în zona Soarelui. Care sunt străzile pe care se fac intervenţii

2
DISTRIBUIȚI

Deschiderea circulatiei pe Parvan intersectia cu Michelangelo  20 Decembrie 2014 25

Sătul să fie acuzat că nu face lucrări în urbea de pe Bega, primarul Nicolae Robu a prezentat lista de străzi şi trotuare pe care se fac intervenţii în Timişoara. Conform municipalităţii, au loc lucrări de întreţinere a carosabilului la străzile Nicolae Grigoriu, splaiul Nicolae Titulescu, strada Spitalul Nou, strada Uzinei și Piața Petru Maior, Piața Avram Iancu, pe strada Popovici, Aluniș, Bujorilor, în zona Ioan Slabici, strada Ardealului, Vasile Balmoș Surorile Martir Caceu, 3 August, Atomului, Aleea Ghirodei, Ecoului.


De asemenea se fac intervenţii şi la trotuare pe splaiul Tudor Vladimirescu, strada Corneliu Coposu, Aleea Cristalului, Aleea FC Ripesia și zona parcului Catedralei, Pomiculturii, pe Calea Bogdaneștilor, pe strada Căpitan Dan, pe strada Ciprian Porumbescu, pe Constantin Brâncoveanu și pe strada Muncii.

Edilul şef susţine că „acum se lucrează în foarte multe locuri din oraș. Deşi se intervine în toate zonele, nu se poate interveni peste tot, în același timp. Înţeleg că a apărut un sentiment de nerăbdare a oamenilor, care văd că după mulți ani în orașul nostru chiar se fac lucruri frumoase. Aşa, oamenii abia așteaptă ca astfel de lucrări să se facă și pe străzile lor. E imposibil să facem totul deodată”.

Cât despre acuzaţiile că intervenţiile se fac exclusiv în zona Soarelui, Robu a spus că acesta sunt poveşti inventate de adversarii lui politici, care manipulează oamenii dornici de schimbare care au ajuns să fie nerăbădători.

2 COMENTARII

  1. Dupa ce ati publicat imagini cu „lucrarile” efectuate pe stazile Plantelor, Musicescu si Mures din zona Calea Sagului, de atunci muncitorii parca s-au evaporat iar gropile in care ne rupem picioarele au ramas. Alooo! Domn’ primar !! Chiar nu aveti timp sa vizitati aceste santiere si firme care isi bat joc de noi , platitorii de taxe si impozite? Multumesc Pressalert pentru imaginile care prezentau „crudul” adevar pe care domn’ primar s-a facut ca nu-l vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.