Primul fashion-party la care se intră cu invitație în Timișoara. Ce artiști...

Primul fashion-party la care se intră cu invitație în Timișoara. Ce artiști cunoscuți vor întreține atmosfera

0
DISTRIBUIȚI

no name - 002

Combinatia perfecta pentru orice proiect de prezentare trebuie sa cuprinda doua elemente care dau farmec intregului ansamblu auditiv-imaginar: un element care sa fie fashion, in trend si un altul care sa tina de partea auditiva, preferabil o trupa sau o formatie care sa cante si sa incante audienta.

Clubul No Name Timisoara a pregatit pentru sambata, 4 iulie 2015, un eveniment care imbina cele doua elemente: o prezentare de moda pentru barbati (via Felix Ramiro) , adresata femeilor avand in prim plan noua colectie pentru barbati a celor de la Felix Ramiro, prezentare care va fi presarata de elemente muzicale. In deschidere va canta Alina Jais, noua vocalista a proiectului timisorean Major Deep, urmand ca pe parcursul prezentarii defilarea modelelor masculine sa fie insotita de acorduri de saxofon live.


Tot evenimentul va marca lansarea pe piata locala a salonului de infrumusetare si cosmetica masculina Adrian Muresan Gentlemen’s Barbering Studio

no name - 001

Dupa prezentarea de moda va urma un after-party Major Deep, pe acordurile cunoscute ale compilatiilor Feelings – muzica deep-house promitand sa invadeze locatia de pe Rebreanu. Cu aceasta ocazie Major Deep, avand-o in componenta pe Alina Giurgiu (ex-Jais) vor lansa in premiera noul lor single “Star Girl”, o melodie de dragoste pe acorduri deep-house. Stingerea se va da cu mult dupa ivirea zorilor, la fel ca in cazul celor mai memorabile party-uri date in Timisoara.

Evenimentul va incepe de la ora 21:00, intrarea fiind pe baza de invitatie care poate fi obtinuta fie online – prin intermediul paginii dedicate evenimentului, pe pagina Orasul Timisoara sau de la receptia Clubului No Name Timisoara (doritorii pot apela 0735 215 705 respectiv 0763 221 687 pentru a li se livra invitatiile in cursul zilei de vineri, respectiv sambata).

Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1438802303096256/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.