Profesor de muzică beat, ridicat de oamenii legii după un scandal. Ce...

Profesor de muzică beat, ridicat de oamenii legii după un scandal. Ce a încercat să facă dascălul

0
DISTRIBUIȚI

Eremia

Un profesor de muzică de la un liceu bănățean a fost „săltat” de Poliția Locală, zilele trecute, el fiind implicat într-un scandal. Oamenii legii relatează, azi, că profesorul Eremia Breşneni, de la Liceul de Arte „Sabin Păuţa” din Reşiţa, beat fiind, a încercat să intre cu forţa în Sala Lira a liceului, în timpul unui concert dirijat chiar de maestrul Sabin Păuţa, vineri, 26 iunie a.c., cu scopul de a opri concertul, prin scandal.

„În jurul orei 19.15, Breşneni Eremia-profesor la Liceul de Arte «Sabin Păuţa» a intenţionat să tulbure liniştea şi ordinea publică, încercând să intre în clădirea liceului, fiind şi în stare de ebrietate.


A fost oprit de poliţiştii locali şi a fost rugat să părăsească zona dar acesta a refuzat, a devenit vocal şi a început să adreseze injurii poliţiştilor locali. Mai mult, în ciuda negocierilor dintre poliţiştii locali şi Breşneni Eremia de a părăsi zona, acesta a refuzat şi a devenit violent. Prin urmare, respectând procedurile poliţieneşti, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Reşiţa, unde împotriva acestuia a fost depusă o plângere pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Reșița.

Cercetările vor continua, urmând a fi luate măsuri de către organele competente.

Sursa foto: argumentcs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.