Protestatarii anti-Robu s-au întâlnit! Ce strategie au pentru stoparea ABUZURILOR primarului și...

Protestatarii anti-Robu s-au întâlnit! Ce strategie au pentru stoparea ABUZURILOR primarului și ce ipoteză îi sperie

3
DISTRIBUIȚI

protest

Debut timid pentru reuniunile membrilor grupului de Facebook „Robu trebuie să plece”. Așa cum s-au înțeles pe grup, cei mai vehemenți contestatari ai edilului s-au întâlnit în această seară în parcul din spatele Catedralei. Doar aproximativ 20 de oameni, printre care avocatul Carmen Obârșanu și jurnalista Ramona Băluțescu, și-au sacrificat timpul liber pentru a veni să discute cu colegii lor de nemulțumire pentru a stabili o strategie eficientă care să îi ajute să lupte împotriva deciziilor luate de primarul Nicolae Robu în ciuda faptului că sunt adesea contestate. Principalele subiecte de discuție au fost tăierile de copaci din urbea de pe Bega, dar și modificarea proiectului din Piața Libertății.


Pentru că au primit o listă cu numărul de copaci plantați de municipalitate pe fiecare stradă, oamenii au verificat uimiți și au constatat că pe străzile lor nu au avut loc plantările trecute pe foaie.

După ce au atenționat că Timișoara se umple oficial de astfalt grație faptului că liberalul „Dinu” și-a cumpărat o stație de beton, contestarii au conchis că ar fi bine să fie informați cu o zi înainte de faptul că în anumite zone vor avea loc tăieri de copaci, pentru ca Primăria Timișoara să nu mai poată veni cu scuza că s-au tăiat arborii uscați. Pentru a depista minciuna primarului, oamenii au promis că vor posta lista cu numărul de copaci plantanți pe fiecare stradă pe Facebok. Mai mult, pe grupul de socializare va fi postată și o listă cu nemulțumirile legate de activitatea primarului.

„Lipsa de transparență, faptul că ia decizii după cum se trezeşte dimineața sau după cum a discutat cu coafeza sa, nenorocirea piețelor Bălcescu și Libertății”, a comentat unul dintre cei nemulţumiţi. Protestatarii au decis să facă o listă cu problemele orașului care să fie semnată de circa 1.500 de nemulțumiți și care să fie trimisă către administrația prezidențială. Totodată, oamenii vor să apeleze și la Corpul de control al premierului de la care speră să primească ajutor pentru a salva Timișoara. Nemulțumiţii au promis la unison că astfel de întâlniri vor fi reluate pe viitor. O ultimă grijă a nemulțumiților a fost o posibilă vizită a edilului în Amsterdam de unde ar putea aduce o Stradă Roșie.

3 COMENTARII

  1. voi vedeti cine sint protestatarii anti-robu ?incercati sa vedeti cand si de ce robu nu a fost de acord cu ei !unu este nicolae barsan care vroia sa produca un ban cu tot felul de proiecte, proiecte cu care robu nu a fost de acord ….iar restul erau umplutura tineri din spate erau cu ghitara sigur nu faceau parte din acel grup cei cu cainele la fel,,,iar biciclistul se intreba da ca nu cumva se da ceva moka .mai raman vreo 13 persoane ..chiar imi este teama ca acest grup va reusi sai zdruncine scaunul alesului

  2. Madalin barsan ala, aka bega canalizare tours se crede mega destept tot timpul, iar cand ii prezint fapte, te jigneste … nici nu ma mir ca face parte dintre jalnicii aia din poza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.