Public numeros și distracție de zile mari la concertul australianului Dub FX,...

Public numeros și distracție de zile mari la concertul australianului Dub FX, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-883335731">

dubfx (15) [1600x1200]Peste 1.600 de timişoreni s-au înghesuit miercuri seară în curtea Ambasada, la primul eveniment din cadrul seriei „Experimentalist Hub”, care l-a adus în Timişoara pe australianul Dub FX, un nume „cu lipici“ la publicul amator de muzici electronice. În deschiderea serii, pe scenă au intrat Dumbo, SubSound Crew și Mighty Boogie, iar recitalul DUB FX a început exact la ora anunţată de organizatori, 22.15.

Alături de Benjamin Standford (numele adevărat al lui Dub FX) s-au aflat Andy V (saxofon) și Evan Tweedie (bass), iar atmosfera creată de capul de afiş al manifestării a fost una de vis. Din păcate, decizia organizatorilor de a lăsa intrarea liberă la acest concert nu a fost una inspirată, fiindcă alături de fanii dedicaţi ai artistului australian au venit şi o serie de gură cască. Din cauza faptului că locul unde s-a desfăşurat concertul s-a umplut până la maxim, la un moment dat organizatorii au fost nevoiţi să oprească intrarea publicului, astfel încât pe măsură ce unii ieşeau din locaţie, alţii intrau.

Dincolo de acest aspect, show-ul susţinut de Dub FX la Timişoara a fost unul de nota zece, iar publicul l-a aclamat minute-n şir pe Benjamin Standford şi colegii lui de pe scenă. Spectacolul a marcat debutul seriei „Experimentalist Hub”, care anul acesta va prezenta peste 20 de evenimente dedicate comuntăţii creative din Timişoara.

Foto: Flavius Neamciuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.