RĂZBOIUL INTERLOPILOR Fraţii Gazibara şi Ciprian Gavrilă, bătaie peste drum de instanţă....

RĂZBOIUL INTERLOPILOR Fraţii Gazibara şi Ciprian Gavrilă, bătaie peste drum de instanţă. Vezi mesajul transmis după incident UPDATE 3 Cine a fost reţinut VIDEO

13
DISTRIBUIȚI

fratii gazibara 1

Războiul interlopilor continuă, în plină zi, în Timişoara, ultimul incident petrecându-se, astăzi, în faţa magazinului Bega, imediat după terminarea termenului de la procesul de crimă organizată al grupării Udrea. La proces nu s-a întâmplat nimic important, acesta fiind amânat deoarece nu era îndeplinită procedura de citare cu unul dintre inculpaţi care între timp a fost arestat în Germania. Primul semn al tensiunilor dintre fraţii Gazibara şi Ciprian Gavrilă , cunoscut ca şi „Cipi Ţiganul”, a fost chiar în sala de judecată. Caius şi Darius Gazibara au ajuns mai târziu, iar când Gavrilă a fost avertizat de unul dintre prietenii săi că au ajuns, acesta a înjurat şi s-a întors spre ei. Discuţiile aprinse au continuat la ieşirea din Tribunalul Timiş, în faţa Palatului Dicasterial. La un moment dat, Darius şi Gavrilă au ajuns piept în piept, discutând nervoşi. A intervenit unul dintre avocaţi şi i-a despărţit, cei doi continuând să discute aprins. Un jandarm i-a despărţit, iar fraţii au plecat spre magazinul Bega. În urma lor a plecat şi Ciprian Gavrilă care a susţinut că nu ar fi nicio problemă între el şi fraţi. Apoi, Gavrilă a plecat, urmărindu-i pe Caius şi Darius Gazibara.

După numai câteva minute, cele două tabere s-au ciocnit în faţa magazinului Bega, printre maşinile parcate. „Erau de o parte doi, tatuaţi, unul cu tricou roşu, şi de partea cealaltă vreo cinci.


S-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele. Unul dintre ei a luat-o mai rău, a picat pe jos. Am crezut că o să intre în magazin, dar ăia mulţi au fugit şi au rămas doar cei doi (fraţii Gazibara, n.a.) care s-au dus la baie să se spele”, a povestit unul dintre martorii oculari pentru PRESSALERT.ro. La faţa locului, jandarmii au început căutările. Fraţii Gazibara au fost ridicaţi de doi poliţişti de la Investigaţii Criminale din magazin şi duşi apoi de jandarmi pentru audieri la secţia 1. Niciunul dintre fraţii Gazibara nu a vrut să spună cu cine s-au bătut. „Ne-a atacat un grup de persoane. Nu ştiu. Au fugit după noi. Erau nişte domnişoare, nişte lady-boy. Acum o să plângă lady-boy ăştia”, a susţinut Darius Gazibara. Cei doi fraţi au fost duşi pentru audieri la secţia 1, poliţiştii şi jandarmii căutându-i pe ceilalţi implicaţi în scandal. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii l-au găsit şi dus la audieri şi pe Ciprian Gavrilă. Între timp, cei doi fraţi au fost audiaţi, aceştia susţinând că totul ar fi pornit de la o înjurătură şi refuzând să spună cine sunt cei cu care s-au bătut.

UPDATE 2 Poliţia Timiş a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că s-a autosesizat în urma incidentului. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Precizăm faptul că până în prezent niciuna dintre persoanele implicate nu a depus plângere”, se arată în comunicat”, se arată în comunicat.

UPDATE 3 Ciprian Gavrilă, Darius şi Caius Gazibara au fost reţinuţi, în urmă cu puţin timp, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

13 COMENTARII

  1. Lady boy is toti, interlopii lu peste , niste pielea xulii in parohie care se paruiesc in strada sa-i vada lumea, iar daca isi rupe vre-o unu unghiuta pffffuao, ingrijiri medicale plangeri avocati…tin sa reamintesc ca in urma cu putin timp niste oameni din vaslui fara pretentii de ,,interlopi” i-au taiat unui tigan o mana si un picior pt ca le furase 5000 de euro. Trageti voi concluziile despre ,,interlopii” de calea lipovei.

    • nu i-au taiat nici mana si nici piciorul l-au legat de gard si 12 insi au dat cu pari care unde au apucat ,nu mai exagerati atat

  2. voi sunteti smecheri numai cand sunteti mai multi dar asa unu la unu sunteti varza oricare dintre voi ,a zis bine ala jmegherul in rosu ca suntniste lady-boy el prin ce a spus s-a referit la el si cei din grupul lui de jmegheri penali,se vede dupa fetele voastre cata jmegherie zace in voi ,fete de fetite trecute pe la baieti din popa sapca,rozetele toti le aveti sparte

    • stai cuminte ca Mirescu habar n-are pe ce lume traieste…l-au pus cei de la partid intr-o functie prea inalta pt nivelul sau de frontierist si probabil ca acum, cu atatea scandaluri publice in ultima saptamana cred ca-i pare rau! De, la frontiera era altfel….mai o tigara, mai o cafea si treaba mergea!

  3. Smecher este traficantul ala de BONCU care vinde cocaina la Cristal si nimeni nul atinge nici macar cu o floare , timisoara a ajuns de ras ,BRAVO POLITIA ROMANA!

  4. sau certat păpușele gazela cu shaormarilor fina lui stăpâna UDREA Off si voi sunteți băieți cu ruj si fustița împreuna cu gemenele stoiti ce. Tot se răzbunare 2ani pe păpușele gazelă ca dusco se alerga prin oraș dar nu se prind sau ating

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.