REVOLTĂTOR În vreme ce Poliţia Locală păzeşte muşcate, Parcul Clăbucet a devenit...

REVOLTĂTOR În vreme ce Poliţia Locală păzeşte muşcate, Parcul Clăbucet a devenit casa oamenilor străzii. Ce nereguli a semnalat o mamă din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

parc boschetari betivi 1

Gestionarea problemei persoanelor fără adăpost din urbea de pe Bega pare să fie o sarcină mult prea grea pentru forţele de ordine sau pentru Primăria Timişoara. În vreme ce Piaţa 700 şi zona centrală au fost relativ curăţate de vagabonzii care cerşeau sau consumau aurolac pe străzi, oamenii fără adăpost s-au mutat în alte zone ale oraşului, zone mai puţin tranzitate, dar unde, la fel ca şi în centru, cetăţenii se tem pentru siguranţa lor sau a copiilor lor. Este şi cazul unei mame din Timişoara care revoltată de ce a văzut în parcul din vecinătatea locuinţei sale şi-a vărsat amarul pe un grup de pe Facebook.

„Astăzi în jurul orei 14.00, pentru a nu ştiu câta oară, am revăzut scene de genul celor din pozele ataşate! Pozele sunt făcute în Parcul Clabucet, unde vin zeci de copii la joacă.


Domnul întins pe jos, rupt de beat, își făcea somnul linistit, plin de urină, sânge (şi-a spart nasul), doamna, deşi are parc destinat caţeilor în vecinătatea parcului menţionat, preferă să îşi plimbe «odraslele» în spaţiul destinat copiilor, iar acei domni de pe bancă se cinsteau cu o bere la 2 litri. M-am săturat ca, de fiecare dată, fetiţa mea să asiste la astfel de scene şi m-am săturat să tot spăl încălţămintea ei de excremente de câine. Politia comunitară a uitat cu desăvârsire să mai treaca si prin aceasta zona chiar dacă se face apel. Cui trebuie să mă adresez???”, a scris femeia.

Este important de menţiont că în urmă cu mai multe săptămâni mai multe statui au fost furate din zona centrală a Timişoarei, în vreme ce Poliţia Locală este detaşată la paza unor obiective dragi primarului Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.