REZULTATE BACALAUREAT 2015 Topul celor mai bune licee din judeţul Timiş. Vezi...

REZULTATE BACALAUREAT 2015 Topul celor mai bune licee din judeţul Timiş. Vezi unde au învățat tinerii cu 10 la Bac și care este şcoala la care niciun elev nu a promovat

4
DISTRIBUIȚI

bac 2015

Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara este cel mai bun liceu din judeţul Timiş. 99,32 % din absolvenţii clasei a XII-a de aici au promovat „examenul maturităţii”. Liceul Teoretic „Grigore Moisil” este urmat de Colegiul Naţional „C. D. Loga”, care are o promovabilitate de 97,95 %, de Colegiul Naţional Bănăţean – 97,76 %, Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” – 93,33 %, Liceul Teoretic „William Shakespeare” – 92,06 %, Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” – 89,80 % şi Colegiul Naţional „Ana Aslan” – 89,52 %.

La polul opus se află cinci şcoli din Timiş care au obţinut cele mai slabe rezultate la Bacalaureat 2015.


Astfel, la Liceul Tehnologic Agricol Orţişoara niciun candidat nu a reuşit să ia BAC-ul, deci promovabilitatea este de 0 %. De asemenea, la Colegiul Tehnic Leonida, promovabilitatea a fost de doar 5,88 %, la Liceul Tehnologic Biled, de 9,09 %, la Colegul Tehnic de Vest 10,34 %, iar la Liceul Tehnologic Cristofor Nako 15 %.

Aura Danielescu inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, a anunţat că cele nouă medii de zece au fost obţinute de elevi de la patru licee din Timişoara. Este vorba despre trei liceeni de la Colegiul Naţional Bănăţean – Karina-Alice Ciupa, Tudor-Traian Condor şi Bianca-Elena Stoian, trei de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” – Oana-Roxana Ciocioman, Tania-Laura Copocean şi Georgia-Mălina Marinaş, doi de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” – Simina-Victoria Ardelean şi Ana Sirianţu şi un elev de la Colegiul Naţional „C. D. Loga” – Mădălina Doncean.

4 COMENTARII

  1. felicitari tuturor liceenilor ce au trecut de acest moment al vietii B.A.C-ul,felicitari celor ce au luat B.A.C-ul si celor ce nu au luat pentru ca nu au ascultat de profesorii ce i-au descurajat de a se prezenta la exam.copii nu va mai lasati coplesiti de emotiile unui examen… ganditi la intrebariile ce vi se pun , in acel moment sunteti doar voi si gandul vostru, cei mai multi cad un exam din cauza emotiilor si fricii de esec,daca ati invatat informatia e in creierul vostru, invatati sa o gasiti in gandul vostru, face-ti ordine in modul vostru de exprimare verbal s-au in scris, invatati sa va auziti vocea cand vorbiti si totul va fi mai usor

  2. si sa nu uit meritul acelora ce au luat B.A.C-ul este doar al lor ,nu al profesorilor!!!meritul acelora ce nu au luat B.A.C-ul e al profesorilor pentru ca nu au invatat copiii cum sa inteleaga intrebarile si sa raspunda la ele.oglinda profesorului e elevul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.