SPECTACOL pe cerul Timișoarei, la aniversarea a 80 de ani a Aeroportului...

SPECTACOL pe cerul Timișoarei, la aniversarea a 80 de ani a Aeroportului Internațional „Traian Vuia”. Ce personalități asistă la eveniment FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1505923920">

miting aviatic timisoara air show 2015 (44)

Super-show aviatic astăzi pe Aeroportul Internațional Timișoara. Mii de oameni s-au strâns, în ciuda temperaturilor extreme, pentru a vedea Timișoara Air Show 2015, spectacolul pus la cale cu ocazia împlinirii a 80 de ani de activitate neîntreruptă a Aeroportului „Traian Vuia”.

Pe cerul Timișoarei au evoluat formațiile Aeroclubului României, formaţia Hawks of Romania, formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pelicans, dar şi paraşutiştii de la Blue Wings. Au avut loc demonstraţii de acrobaţie şi efecte pirotehnice, iar piloţii de la formaţia Asalt și-au arătat îndemânarea. Alături de aceştia, Forţele Aeriene Române au făcut demonstraţii cu tehnica din dotare, iar participanţii au putut să vadă aeronavele în cadrul unei expoziţii statice.

miting aviatic timisoara air show 2015 (6)

La eveniment asistă, printre miile de spectatori, și mai mulți oameni politici din județ, printre care șeful CJT Titu Bojin, cei doi vicepreședinți ai instituției, Călin Dobra și Florian Zamfir, consilierii Marian Vasile (PNL) și Flavia Marinconi (PSD), dar și președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu. Titu Bojin le-a și vorbit spectatorilor înainte de începerea mitingului, spunând că se bucură foarte mult că evenimentul aflat la a doua ediție are parte de participarea unor trupe de renume și că așteaptă în continuare trecerea aeroportului în patrimoniul consiliului județean.

Directorul aeroportului, Dan Idolu, s-a arătat la rândul său bucuros că a reușit să organizeze pentru al doilea an consecutiv acest eveniment, dând asigurări că showul aviatic de la Timișoara va deveni o tradiție. Mai mult, acesta a spus că interesul conducerii aeroportului este să învețe din greșelile anilor trecuți.

Deși marea majoritate a participanților stau în soare, pentru a putea urmări evoluția pentru cei care caută umbra a fost amplasat și un cort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.