Spectacol plin de eleganţă şi frumuseţe, cu prezentări de modă şi accesorii...

Spectacol plin de eleganţă şi frumuseţe, cu prezentări de modă şi accesorii exclusiviste, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1485051142">

11798308_10205619785348553_1807906469_nVineri seara, la No Name a avut loc un nou show din seria evenimentelor puse la cale de Fashion Fridays Summer, un concept ce îşi propune să reunească cei mai cool şi talentaţi designeri din vestul ţării. Printre colecţiile prezentate s-a numărat şi Fforward, de Adriana Delia Bărar, care un mix interesant de material şi texturi diferite. Un alt moment gustat de publicul numeros a fost colecţia colaborativă a absolvenţilor Facultăţii de Design din Timişoara ce a reunit trei colecţii cu o viziune modernă realizate de Oana Mădălina Răiceanu, Merkli Evelin şi Alexandru George. Aplauzele celor prezenţi s-au făcut auzite şi la colecţia Dasia realizată de Elena Popescu. Alcătuită din 15 piese, ce pot fi purtate peste costumul de baie, fie în vacanţă pe plajă sau la piscină, ţinutele au croiala liberă, mai puţin constructivă,cu linii plastice, calde. Materialele sunt vaporoase şi luminoase, dantelă din bumbac, iar culoarea ce predomină colecţia este ivory.

Colecţia ‚Ready to Couture’ a brand-ului Wonderland by Lavinia Ilieş se impune pe piaţa de design vestimentar cu câteva elemente cheie ale garderobei persoanei moderne şi se adresează persoanelor încrezătoare, cu un simţ stilistic agil, pentru care tăietura, materialul, liniile, modelul, culoarea şi textura hainelor sunt egal importante.. Prezentările de modă au mai inclus creaţii realizate de Mihaela Elena Mancas şi Nifty by Josephine, iar pe parcursul a două zile, la faţa locului, în timpul zilei s-a desfăşurat şi un fashion – fair.

Foto: Dumitrescu David Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.