START la reabilitarea Parcului Justiţiei. Cum se va schimba la faţă zona...

START la reabilitarea Parcului Justiţiei. Cum se va schimba la faţă zona învecinată cu Primăria Timişoara şi cât vor dura lucrările

0
DISTRIBUIȚI

Parcul Carmen Sylva (3)

Este oficial, Parcul Justiţiei, situat în vecinătatea Primăriei Timişoara va fi reabilitat. La finele acestei săptămâni, edilul a anunţat că „am semnat contractul pentru modernizarea Parcului Justiţiei. Licitaţia s-a desfăşurat cu succes şi am semnat contractul pentru execuţia lucrării cu SC.


Lovrintim.SRL la o valoare a lucrărilor de 1.157.444 de lei fără TVA.

Asta a însemnat o economie de 350.000 de lei faţă de valoarea estimată iniţial”. Practic firma care a câştigat licitaţia este aceeaşi care se ocupă şi de reabilitarea Parcului Pădurice care a început acum câteva luni. Primarul Nicolae Robu a mai completat şi că „ durata pentru acest proiect este de patru luni calendaristice, dar dorim să avem totul gata până la sfârşitul acestui an”.

Momentan însă nu se cunoaştem data la care vor începe lucrările însă edilul susţine că în cel mult două săptămâni zona ar trebui să fie preluată de muncitorii companiei, care vor începe intervenţiile. În ceea ce priveşte noul parc, aspectul va fi unul de top, promite municipalitatea. Din proiectul reabilitării Parcului Justiţiei nu lipsesc refacerea gazonului, plantarea de arbori, lalele, narcise şi alte flori, aleile eco şi montarea de bănci şi corpuri de iluminat fotovoltaice. Vă reamintim că proiectul de reabilitare este finanţat cu fonduri europene și a fost semnat, la finele lunii aprilie la Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.