Studenţi din toate colţurile lumii îşi dau întâlnire la Timişoara. Ce eveniment...

Studenţi din toate colţurile lumii îşi dau întâlnire la Timişoara. Ce eveniment special are loc

0
DISTRIBUIȚI

iswint timisoara

Timişoara va fi, din nou, transformată în capitală culturală mondială, la sfârşitul acestei luni. Asta pentru că se pregăteşte o nouă ediţie a ISWinT – International Student Week in Timişoara. Studenţi din toată lumea vin în oraşul de pe Bega pentru a participa la ediţia cu numărul 22 a festivalului.

Astfel, Timișoara devine capitala multiculturalității.


Studenți din toate colțurile lumii vor sosi în orașul nostru pentru a avea parte de o experiență unică, de șansa de a interacționa în același timp cu tineri aparținând unor culturi diferite, dar care au un lucru în comun: dorința de a depăși prejudecățile legate de naționalitate, etnie sau religie.

Punctul culminant al evenimentului va fi parada oficială a participanților, atunci când străzile orașului se vor umple de oameni în tricouri galben cu verde. ISWinT este organizat de Liga Studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara şi are loc în perioada 23 iulie – 2 august. Pe parcurcul ediţiilor de până acum, numărul studenţilor participanţi a depăşit 2.000, proveniţi din peste 60 de ţări cu o bogată istorie culturală.

„În cadrul workshop-urilor diversificate, studenții vor învăța că fiecare dintre noi are un talent într-un anumit domeniu și vor fi încurajați să îl dezvolte, să își cultive abilitățile și pasiunea, indiferent dacă acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul în fața unui public sau de orice altceva”, transmit organizatorii. Mai multe informaţii despre eveniment se găsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.