Surf rock pe Bega cu Grave For Sale în primul videoclip oficial...

Surf rock pe Bega cu Grave For Sale în primul videoclip oficial al formaţiei FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-701596841">

mof4 [1600x1200]Unica trupă de surf rock din ţara noastră, Grave For Sale, a filmat videoclipul piesei Angry Surfer – melodie ce a fost inclusă şi în compilaţia Made in TM – lansarea primei poveşti filmate a timişorenilor urmând să se desfăşaore peste câteva săptămâni. „Pregătim un videoclip realizat cu forţe proprii, dar cu marele ajutor al prietenilor noştri sufletişti Cristi Maghiar (filmări, regie, montaj) şi francezul Gilles Lassale, un prieten al trupei. Gilles a fost foarte natural şi potrivit în rolul Angry Surfer, nu credem că puteam face o alegere mai bună. Cristi Maghiar (freelancer videographer) a avut un aport major, scenariul a pornit de la o idee neşlefuită a trupei, pe care el a creat-o foarte reuşit în maniera sa. Filmările au avut loc în Timişoara, pe malul Begăi, şi la TamTam“, ne-au declarat membrii trupei.

Cu ocazia concertului pe care trupa l-a susţinut la Xtreme Stage, la Revolution Festival, Grave For Sale au cântat alături de Robyn „Shenanigans” Grozoni, noua componentă a formaţiei care a lansat anul trecut albumul de debut „New Moon”. Fata care aduce un plus soundului singurei trupe de surf rock din România foloseşte clapele şi acordeonul pentru a întregi sound-ul timişorenilor. Robyn a cântat anterior alături de trupa Noi din Banat şi the Dockers (irish punk). Împreună cu Grave for Sale a început repetiţiile în februarie 2015, moment în care toate piesele GfS au intrat „sub lupă”, componenţii trupei căutând cel mai potrivit sound pentru fiecare bucată de piesă. Robyn este originară din Canada, dar locuieşte în România de 10 ani, este căsătorită cu un român şi are o fetiţă de 12 ani, despre care speră că va fi mai cuminte decât a fost ea la aceeaşi vârstă. Prima trupă de surf rock din ţara noastră, Grave For Sale, a lansat materialul discografic de debut în cadrul unui concert care a avut loc în luna mai a anului trecut. Bazele trupei au fost puse de Tibi Mijea şi Iancu Jianu în anul 2011, după care în „echipaj“ au fost cooptaţi Marco Kurunczi la bass şi Adi Ulmeanu la efecte electro şi proiecţii. Deşi se află la început de drum cu Grave For Sale, muzicienii care alcătuiesc această trupă nu sunt defel începători. Tibi Mijea a fost tobarul trupei Era Ticăloşilor, Marco Kurunczi a cântat ca vocal într-o formaţie hardcore în vremea studenţiei (dar acum s-a pus la bass) iar Adi Ulmeanu a făcut parte din Guranii, Era Ticăloşilor sau Stone Fixion. Piesa „Angry Surfer”, a fost inclusă în cea de-a şaptea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni, pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM.


LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.