Timişorencele care visează să-şi deschidă o afacere, dar nu ştiu cum să...

Timişorencele care visează să-şi deschidă o afacere, dar nu ştiu cum să facă asta, aşteptate la cursuri gratuite. Cum te poţi înscrie

2
DISTRIBUIȚI

646x404

Timişorencele, şi nu numai, care au terminat cel puţin liceul şi au minim un an experienţă în exercitarea unor atribuţii de conducere sunt invitate la cursuri gratuite pentru a afla cum pot să-şi deschidă o afacere. Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România, cu sediul în Timişoara, anunţă că femeile interesate se pot înscrie la una dintre seriile rămase disponibile pentru lunile iulie-august sau august-septembrie. Cursurile au loc în cadrul unui program inovativ de perfecţionare, „Centrul de Excelenţă în Promovarea Femeii pe Poziţii Calificate şi Înalt Calificate în Sectorul Comercial”.

„Dorința ta de schimbare și timpul investit, pe o perioadă de 13 zile, la Timișoara, sunt principalele premise care te pot aduce mai aproape de o poziție de manager sau chiar antreprenor.


Programul se adresează doamnelor și domnișoarelor din întreaga țară, participarea fiind gratuită, transportul, cazarea și masa pe perioada programului fiind asigurate în întregime de către APFR Timișoara. Persoanele interesate trebuie să aibă domiciliul stabil pe teritoriul României, studii liceale finalizate și minim un an experientă în exercitarea unor atribuții de conducere”, transmit reprezentanţii asociaţiei. Mai multe informaţii despre cum vă puteţi înscrie la cursuri sunt disponibile AICI!

Proiectul „Centrul de Excelență în Promovarea Femeii pe Poziții Calificate și Înalt Calificate în Sectorul Comercial” își propune să crească accesul femeii pe piața muncii şi continuă programul de succes Școala Națională a Femeilor Manager, lansat în 2011. În urma acestuia, peste 1.200 de femei au fost certificate, 850 dintre ele reușind să promoveze în carieră, fie la actualul loc de muncă, fie prin deschiderea propriei afaceri.

2 COMENTARII

  1. o prostie mai mare ca aceasta asa zisa scoala,nu am vazut…am urmat cursurile acestei scoli,la care profesorii sant fie psihologi,fie ingineri…n-au nici o treaba cu economia…si nici habar nu au…de fapt sant 3 frati, 2 dintre ei sant lectori si mai au cativa lectori slab pregatiti…de fapt este o afacere cu fonduri europene si s-au angajat la ea toti 3 fratii…ca se pricep la de toate…cursurile dureaza 2 saptamani de dimineata pana seara,fara posibilitatea sa lipsesti macar o ora…iar daca vrei sa lipsesti te ameninta ca ai semnat contract si ca ei i-l au avocat pe Kovacs Florin ,pe care-l folosesc pe post de bau-bau…masa s-a servit intr-un restaurant in complexul studentesc pe unde misuna gandacii…una peste alta profii sant slab pregatiti iar practica se face la magazinele Profi , unde nu inveti nimic…doar le faci la aia ordine si le aranjezi marfa prin depozite…

  2. Pentru PROGRAMUL COMPETENTE ANTREPRENORIALE „Perioada de depunere a dosarelor de candidatură pentru prima serie de formare a fost prelungită până în 10 iulie 2015.” Azi e 16 iulie… cam tarziu cu stirea asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.