Timişorenii, alături de fata din Vaslui violată de şapte indivizi: „Bărbaţii adevăraţi...

Timişorenii, alături de fata din Vaslui violată de şapte indivizi: „Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”. Cine s-a fotografiat cu acest mesaj

1
DISTRIBUIȚI

barbatii adevarati condamna violul

Cazul elevei de 18 ani din judeţul Vaslui, care a fost violată cu bestialitate ore în şir de şapte indivizi, a cutremurat toată România. Peste 360.000 de oameni au semnat petiţia prin care se cere arestarea celor şapte violatori. Impresionat de drama acestei tinere a fost şi omul de televiziune Virgil Ianţu care, în urmă cu trei zile, a lansat campania „Bărbaţii adevăraţi condamnă violul”. Vedeta i-a încurajat pe români să se alăture iniţiativei şi să posteze mai departe pe Facebook mesajul personal prin care condamnă violul.

barbatii adevarati condamna violul

Fotografia în care Virgil Ianţu are în mâini o hârtie pe care scrie mesajul „Bărbaţii adevăraţi condamnă violul” a devenit virală, fiind share-uită de aproape 30.000 de ori.


Mii de bărbaţi din întreaga ţară s-au alăturat campaniei iniţiate de omul de televiziune şi s-au fotografiat la fel. Printre aceştia se numără şi mai mulţi timişoreni care condamnă violul. Este vorba despre patru medici de la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara, dar şi angajaţii unei companii din oraş.

Ieri, şi premierul Victor Ponta a avut prima reacţie în cazul fetei violate. Acesta i-a cerut demisia ministrului Justiţiei, dacă CSM nu va lua nicio măsură.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.