Timişorenii de la Implant Pentru Refuz se pregătesc pentru concertul lor din...

Timişorenii de la Implant Pentru Refuz se pregătesc pentru concertul lor din deschiderea recitalului Korn şi filmează un nou videoclip

0
DISTRIBUIȚI

implantMembrii trupei timişorene Implant Pentru Refuz sunt foarte încântaţi de perspectiva concertului pe care îl vor susţine luni, 3 august, la Bucureşti, în deschiderea recitalului Korn.

„Se întâmpla în ’97, pe când eram coleg de cameră cu Iști, prieten și fost chitarist IPR. Îmi aduc aminte ca a intrat cu o casetă în mână și cu «trebuie sa ascultăm asta». De la prima audiție am înțeles că era ceva diferit de tot ce auzisem până atunci… dar atât. Trece o săptămână, sincron la chiulit cu Isti, de la nu știu ce curs plictisitor și plan de somn pe muzică în cămin – eram constant restanțieri pe vremea aia (la somn 🙂 ) Am băgat caseta și… restanțieri am rămas în ziua aia. Chitările, basul, ruperile de ritm de la tobe și vocea ne-au ridicat, purtat, zvârlit cât colo și prins din nou, ca un val furios. «Blind» ne-a deschis prima ochii.


Korn au făcut istorie, cu sound-ul lor nou și cu abordarea diferită. Toate trupele de atunci își doreau să sune ca ei. Au contribuit mult la modelarea noastră ca artiști și sunt încântat că le vom deschide concertul de la Arenele Romane. They opened our minds, proud to open their act! Be there!“, a declarat Valentin „Freaky“ Popescu, într-un interviu apărut pe site-ul moshpit.ro.

„Aveam 12 ani și eram în timpul orei de română când un coleg mi-a întins o cască de la walkman-ul lui. Atunci am ascultat pentru prima dată «Falling Away From Me» de la Korn. Pentru mine atunci s-a întâmplat revelația. Îmi aduc aminte și acum entuziasmul cu care a doua zi mi-am adunat toate economiile și mi-am cumpărat și eu caseta. Albumul «Issues» a fost primul meu contact cu muzica rock, iar Korn a fost prima trupă care m-a făcut să înțeleg energia acestei scene. Am învățat în acea oră de română mai multe decât mă așteptam vreodată“, a declarat tobarul Alexandru Hera, conform aceleiaşi surse.

Formaţia americană Korn va cânta pentru a doua oară în România (după prezenţa lor la festivalul Peninsula de la Târgu Mureş), pe 3 august, la Arenele Romane, iar în deschiderea concertului vor evolua Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe. În altă ordine de idei, fanii IPR sunt invitaţi miercuri, 29 iulie, de la ora 18.00, la clubul Daos, unde vor avea loc filmări pentru următorul videoclip al trupei, Seven Shades. Filmările pentru acest videoclip au debutat la începutul acestei luni în clubul Darc. „Cine are curajul să fie alături de noi, în timp ce vom cânta și înregistra toate cadrele acestui videoclip, va avea parte de o surpriză plăcută. Atenție! Locurile sunt limitate“, au anunţat membrii Implant Pentru Refuz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.