Timişorenii, invitaţi să alerge, din nou, pentru primul spital din România în...

Timişorenii, invitaţi să alerge, din nou, pentru primul spital din România în care vor fi trataţi copiii bolnavi de cancer. Cum poţi contribui la realizarea lui

0
DISTRIBUIȚI

the-boys1

„Aleargă, donează şi ajută copiii bolnavi de cancer să devină oameni mari!” – acesta este sloganul celei de-a doua ediţii a unui eveniment caritabil organizat la Timişoara. Astfel, timişorenii care doresc să facă un pic de mişcare, dar şi să realizeze o faptă bună sunt aşteptaţi, în data de 1 august, în Parcul Rozelor, la acţiunea „Alerg pentru spitalul copiilor”.

Evenimentul are loc de la ora 09.00 simultan în mai multe oraşe mari din România. Organizatorii îşi propun să construiască primul centru medical independent de oncologie şi hematologie pediatrică din România, la Bucureşti.


Pentru a îndeplini, însă, acest vis este nevoie de 80 de milioane de lei.

„Spitalul va fi deţinut şi operat de o fundaţie. El va avea 50 de paturi, 2 săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular”, transmit organizatorii pe Facebook. Sâmbată, 1august, ora 9.00 va avea loc cea de-a doua ediție a evenimentului “Alerg pentru spitalul copiilor – Timişoara” şi a cincea ediție din țară. Ceea ce a început ca un eveniment singular în București, s-a transformat într-un eveniment la nivel naţional, alergăm în prima sâmbătă din fiecare lună în 12 oraşe din ţară. La eveniment pot participa toţi cei care vor să facă mişcare şi să sprijine consţrucţia cât mai rapidă a primului spital de oncologie pediatrică din România. Participarea implică o donaţie de minim 1 leu”, transmit organizatorii.

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.