Timişorenii, invitaţi să participe la cea de-a doua tură cicilistă bănăţeană, pe...

Timişorenii, invitaţi să participe la cea de-a doua tură cicilistă bănăţeană, pe pista de biciclete către Serbia. Când are loc acţiunea

0
DISTRIBUIȚI

tura ciclista banateana

Iubitorii mersului pe două roţi sunt aşteptaţi, în acest sfârşit de săptămână, la cea de-a doua tură ciclistă bănăţeană organizată de „Verde pentru Biciclete”.


Acţiunea are loc duminică, 5 iulie, punctul de întâlnire pentru plecarea în tură fiind, ca de obicei, Platforma Timco de pe strada Circumvalaţiunii, la ora 08.30. Tura este una inedită, asta pentru că se va realiza o pedalare pe pista de biciclete spre Serbia.

Plecarea în tură se va realiza de la ora 09.00 pe traseul: Casa „Verde pentru Biciclete” – Utvin – Sânmihaiu Român – Uivar – Otelec – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 75 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ şase ore. În timpul turei se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare.

Traseul este accesibil tuturor tipurilor de bicicletă şi tuturor categoriilor de vârstă. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. De asemenea, participanţii sunt rugaţi să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb și protecție solară.

Această tură bănățeană este cea de-a doua dintr-o serie de şase care vor avea loc în acest an. Scopul acestor pedalări în natură este de a încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, iar participanţii să se bucure de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.