Trei maşini cu roţile praf după un carambol produs la miezul nopţii....

Trei maşini cu roţile praf după un carambol produs la miezul nopţii. Vezi cine a fost vinovatul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

masina accident

Trei maşini au rămas blocate pe şosea, cu roţile rupte, după un accident de circulaţie petrecut, în noaptea de luni spre marţi, la intersecţia străzii Cluj cu strada 1 Decembrie 1918 din Timişoara.


Toate maşinile se îndreptau spre spitalul judeţean, iar la un moment dat şoferul unui Ford a făcut la stânga de pe banda unu, în apropierea liniilor de tramvai. A acroşat un jepp, care era pe cealaltă bandă, bolidul fiind proiectat într-o maşină a unei firme de pază aflată pe cea de a treia bandă. Opelul a lovit un stâlp de beton şi s-a oprit pe trotuar.

Toate trei maşinile s-au ales cu roţile rupte, fiind nevoie de intervenţia maşinilor de la firmele de remorcare pentru a le scoate de pe carosabil. „La un moment dat, gps-ul mi-a spus să fac la stânga. Jeep-ul era departe când m-am asigurat. E drept că am tras de volan când mi-a spus gps-ul să o iau pe prima la stânga”, a povestit şoferul din Bucureşti, care a provocat incidentul. Din fericire nimeni nu a fost rănit, poliţiştii sosiţi la faţa locului asigurându-se că se va putea circula în condiţii normale în următoarele ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.