Un clan țigănesc a provocat un SCANDAL MONSTRU la ştrandul din Deta,...

Un clan țigănesc a provocat un SCANDAL MONSTRU la ştrandul din Deta, atacând un fost poliţist şi pe fiul acestuia. Vezi incredibilul motiv care a dus la răfuiala sângeroasă

7
DISTRIBUIȚI

11754812_10207239040831936_4989976836937868954_o

Momente de teroare în această seară pentru cei veniți să se relaxeze la ștrandul din Deta. Membrii clanului țigănesc Stoia din localitate au atacat, sub ochii îngroziți ai martorilor, un băiat, fiul unui fost polițist.

11728752_10207239199235896_4751883644935412542_o

„Marius Nicola vroia să iasă cu mașina din ștrand.


Era cu două fete. Țiganii lui Stoia au venit cu un microbuz și le-au blocat ieșirea. Au coborât din microbuz doi bărbați și două femei, unul dintre ai lui Stoia a vrut să îl lovească pe Nicola, dar acesta s-a ferit și l-a lovit. A început o bătaie generală pe scuarul din fața ștrandului. Una dintre femei s-a urcat la volan, a întors microbuzul și a vrut să intre în plin în ei. O femeie tocmai ieșea din parcare și a fost lovită de microbuz în laterală. Ăsta a fost norocul, că altfel îi omora pe toți. Țiganii s-au dus la mașină și și-au luat de acolo armele cu care veniseră, răngi, o foarfecă. A mai urmat o tură de încăierare. Nicola s-a ales cu câteva lovituri pe spate și cu o tăietură la mână. La un moment dat au reușit să le ia țiganilor armele și atunci au fugit”, a povestit unul dintre martorii oculari la incidentul de la ștrandul din Deta.

Pe una dintre străzile orașului au dat și de tatăl tânărului, fost polițist, care a fost și el snopit în bătaie. Victima a povestit că, inițial, țiganii au venit acasă la el și i-au cerut ca băiatul să restituie telefonul pe care l-a cumpărat de la unul dintre țigani, pe motiv că vânzătorul l-ar fi furat de la adevăratul proprietar. După ce l-au bătut pe băiat, țiganii l-au blocat pe tatăl acestuia, în timp ce se ducea cu scuterul spre ștrand, după ce a aflat că a fost scandal. „Toată familia a coborât din microbuz şi s-a pus de-a latul şoselei. Eu am zis că mă opresc să vorbesc cu ei. Prin spate am fost lovit de cineva. M-am dezechilibrat şi când am picat m-au luat la picioare. M-au lovit de foarte multe ori, în special în zona capului”, a povestit fostul poliţist.

Trei persoane au fost duse la spital unde au primit îngrijiri medicale după ce au fost tăiate sau lovite cu răngile. Trei suspecţi au fost ridicaţi pentru audieri, la faţa locului sosind un echipaj de la Serviciul de Acţiuni Speciale pentru a nu mai izbucni alte incidente.

 

7 COMENTARII

 1. Nu locuiesc in Timis/Timisoara, dar observ cat intamplari de genul asta se intampla ce as putea numi „des” in judetul/orasul dvs. Chiar asa sa fie? Nu sunt ironic sau sarcastic, intreb numa. Si in marea majoritate a cazurilor e vorba de tigani. De ce? Is atat de multi? Se supra-mediatizeaza cazurile in care sunt ei implicati?

  • Poate ca e cel mai apropiat judet al tarii inspre tariile din vestul Europei (Italia, Franta, Germania), de unde merg ei sa „procure” bani. Si atunci e normal si mai confortabil sa se stabileasca prin Timis in loc sa mai faca 600 km pana la Bucuresti de exemplu. Pentru momentele cand vin ei cu rangi, furci, topoare, mi-as lua permis de portarma pentru autoaparare. Bineinteles fara munitie letala.

 2. incet, incet marele comandant Mirescu o ia pe urmele predecesorilor sai: Popescu, Bolbos, Munteanu si altii, si stim cum s-a terminat pentru ei. Daca nu face nimic asa se intampla si acum. Din cate se aude sunt aceeeasi oameni la conducere ca si pe vremea predecesorilor iar procuratura exista doar in acte
  Felicitari Politia Timis!

  • pai da…comisarul Mirescu e ocupat de ceva vreme sa imparta sporurile de 50% la salar pt sefii politiei! culmea, unul dintre cei care au primit acest spor „pt lucrari de exceptie” este seful serviciului de ordine publica Mitaru….mari manageri…mari politisti! sau militieni ca sunt in sistem inca inainte de Revolutie! mai bine ar iesi la pensie si ar lasa pe altii mai tineri sa gestioneze siguranta publica in judet ca in ultimul timp aproape zilnic auzim in presa de scandaluri cu raniti si morti in spatiul public! Alo, Ministerul de Interne, se aude? sau siguranta publica in Timis nu va intereseaza?

  • Si la Gataia se primeste sporul intr-un mod foarte ciudat. Curios cum de cei care muncesc cel mai mult nu primesc! Verificati d-lor sefi mari ce fac sefuletii vostri!

 3. la nivel national politia romana nu mai are autoritate deoarece atat autoritatile cat si mass media denigreaza orice fel de actiune dura a politiei impotriva raufacatorilor si atunci eu va intreb, CUM AR TREBUI SA ACTIONEZE POLITIA IN ASTFEL DE CAZURI? SARUT MANA, NU FACETI PROSTII, VA RUGAM CALMATIVA SI RASPUNSUL=UN PAR IN CAP, O RANGA PE SPINARE, O RECLAMATIE DE ABUZ IN SERVICIU ETC

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.