Vechiul punct de trecere a frontierei de la Nădlac, INTERZIS pentru anumite...

Vechiul punct de trecere a frontierei de la Nădlac, INTERZIS pentru anumite categorii de vehicule după deschiderea autostrăzii. Vezi când intră în vigoare interdicția

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-210529720">

inaugurare autostrada nadlac vama (4)

Toate autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor mai putea să iasă din țară tranzitând orașul Nădlac și respectiv vechiul Punct de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind obligate să folosească noul PTF Nădlac II – Csanadpalota (Ungaria), începând cu data de 15 iulie.

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, această modificare a apărut în urma inaugurării noului Punct de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota și respectiv interconectării autostrăzii (A1) Arad — Nădlac cu autostrada M43 Csanadpalota — Mako.

„Sunt exceptate de la această dispoziție vehiculele grele ce transportă mărfuri ce trebuie supuse controlului fitosanitar și veterinar, control care poate fi realizat doar în vechiul PTF Nădlac și respectiv autocamioanele care transportă mărfuri periculoase”, precizează reprezentanții CNADNR.

De asemenea, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Dezvoltării din Ungaria, pe porțiunea de autostradă inaugurată sâmbătă Mako — Csanadpalota (M43) se va putea circula, până la finalul anului 2015, fără achitarea unei taxe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.