Weekend cu arome de Ibiza la Văliug: petrecere de zile mari cu...

Weekend cu arome de Ibiza la Văliug: petrecere de zile mari cu Anthony Middleton din Audiofly

0
DISTRIBUIȚI

ponton (7)Amatorii de petreceri sunt invitaţi la un nou weekend special pus la cale de organizatorii evenimentelor care au loc la Ponton Casa Baraj de la Văliug, de această dată la pupitrul tehnic urmând să se afle Anthony Middleton, unul din cei doi DJ ai proiectului Audiofly.

Proiectul care actualmente lucrează în Spania s-a format în urmă cu aproape 15 ani, când Anthony Middleton și Luca Saporito au găsit un punct comun în dragostea lor pentru sunete house și techno.


S-au mutat din Londra în Barcelona, oraș pe care l-au numit un cămin al romanticilor, găsind aici inspirația necesară producțiilor de succes, precum celebrul lor album „Follow my Liebe”. Audiofly se află în spatele a două label-uri cu notorietate – Supernature și Maison D’Etre – precum și al unui concept de petrecere vestit în întreaga lume: Flying Circus. Cu o zi înainte de apariţia la Văliug, cei doi membri ai Audiofly susţin mâine, 16 iulie, un party în Ibiza în deschiderea unui concert cu britanicii de la The Orb.

După o pauză de mai bine de un an, Audiofly au scos recent EP-ul „Chiaroscuro”, care anunţă apariţia celui de-al doilea LP al lor, programat să ajungă în mâinile fanilor la începutul anului viitor. Dealtfel, EP-ul face deja furori în rândul amatorilor de muzici electronice şi a primit o recenzie cât se poate de pozitivă în revista Mixmag. Alături de invitatul special britanic, la faţa locului vor mai mixa Adrian Eftimie, DJ Optick şi Elless.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.