140 de biciclişti s-au întrecut în cadrul singurului concurs de mountain bike...

140 de biciclişti s-au întrecut în cadrul singurului concurs de mountain bike organizat într-un loc unic în România. Cu ce premii inedite s-au ales câştigătorii FOTO

0
DISTRIBUIȚI

cupa arsenal park

140 de biciclişti din România, dar şi din străinătate, şi-au dat întâlnire, în acest sfârşit de săptămână, la complexul turistic cu specific militar Arsenal Park din Orăştie, judeţul Hunedoara. Asta pentru că iubitorii mersului pe două roţi au participat la „Cupa Arsenal Park MTB”, singurul concurs de mountain bike organizat într-un loc unic în ţara noastră.

Bătălia s-a dat în data de 16 august, pe traseele marcate din jurul complexului turistic, pe o distanţă de 2,4 km pe tură. Premiile puse la bătaie au fost generoase şi s-au situat printre cele mai mari premii oferite în cadrul unui astfel de concurs. Astfel, câştigătorii au primit diplome, premii în bani, iar pe post de cupe s-au ales cu căşti militare originale şi în loc de medalii cu plăcuţe militare.

cupa arsenal park

Competiţia „Cupa Arsenal Park 2015 – Army Bike Contest” a fost organizată de Verde pentru Biciclete și Arsenal Park, împreună cu frații Cosmin și Alin Roșu. Acest concurs se află deja la cea de-a cincea ediție.

Arsenal Park este un complex turistic de vacanţă cu trei stele pe epoleţi, unul dintre puţinele obiective cu tematică militară din Europa. Cele 88 de hectare pe care se întinde. Arsenal Park oferă nenumărate oportunităţi: aventură, muzeu militar în aer liber, teren de joacă într-un cadru natural dezarmant.


Arsenal Park este astfel o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.