ACS Poli a anunțat DESPĂRȚIREA de Jorge Alvarez. Cine e noul preparator...

ACS Poli a anunțat DESPĂRȚIREA de Jorge Alvarez. Cine e noul preparator fizic de sub comanda lui Florin Marin

0
DISTRIBUIȚI

ACS prez. (26)

Clubul timișorean a oficializat azi ruptura de preparatorul fizic spaniol angajat după sosirea lui Dan Alexa. Jorge Alvarez a fost și ”secund” pentru fostul antrenor al lui ACS Poli timp de un an și câteva luni. Deși în locul său se spunea că va veni un specialist italian, bănățenii l-au angajat pe Mihai Alexandru, care a colaborat între 2006 și 2011 cu vechea echipă alb-violetă.

Jorge Alvarez e istorie la ACS Poli.


Spaniolul care și-a început activitatea înainte ediției 2014-15 în Banat, sosit cu recomandări bune, inclusiv de la preparatorul de la Getafe al lui Cosmin Contra, a ieșit oarecum pe ușa din dos din scenă. Ieri, inclusiv primarul Nicolae Robu și-a dat cu părerea despre abilitățile ibericului, criticând faptul că jucătorii s-au accidentat sau că nu fac față 90 de minute pe teren, ”pecum la ceilalți”.

Tot ieri se discuta despre negocierile cu doi preparatori fizici din Italia, ambii cu echipe din Liga I în C.V. Până la urmă ACS Poli a apelat la Mihai Alexandru. Acesta a părăsit-o pe FC Politehnica Timișora în vara lui 2011, când nu a fost de acord cu noul contract propus. Deocamdată staff-ul noului principal, Florin Marin, îl mai are în componență pe ”secundul” Iosif Rotariu. Soluția pentru postul de antrenor cu portarii poate veni și din interior, Petru Țurcaș și Călin Frunză fiind angajații clubului.

Nu e exclus ca Jorge Alvarez să i se alăture lui Dan Alexa, care, conform Digi Sport, a ajuns azi la un acord cu Rapid București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.