ACS Poli ar putea rămâne fără omul care a umplut-o de sponsori...

ACS Poli ar putea rămâne fără omul care a umplut-o de sponsori în Liga I

1
DISTRIBUIȚI

prezentare-acs-poli-16

Primit cu o doză de scepticism la Timișoara, Radu Birlică a reușit să umple rapid tricoul lui ACS Poli cu sponsori și parteneri. Numele important care s-a alăturat ieri echipei de pe Bega ar putea fi însă ultimul pentru o bucată de timp deoarece responsabilul cu marketingul al clubului se gândește să plece.

Instalat manager marketing la ACS Poli pe 1 iulie, pentru a îmbunătăți capitolul la care bănățenii sufereau evident, Radu Birlică a adus în timp record nume interesante la Timișoara.


Printre acestea numărându-se o importantă companie aeriană ca partener, dar și sponsori din industria vinului și a apelor îmbuteliate. Firme ale căror logo-uri se regăsesc pe tricourile de joc din Liga I și care au contribuit sub o formă sau alta la bugetul echipei.

Ieri, la prezentarea unuia dintre sponsori, președintele CJ Timiș, Titu Bojin, a fost cel care a anunțat posibila plecare a lui Radu Birlică. ”Îi mulțumesc și lui Radu că s-a implicat și îl rog să se mai gândească, să mai facă un efort să rămânem în continuare, chiar dacă sunt momente delicate, atunci vezi dacă cineva ți-e alături…”, a spus Titu Bojin în discursul său. Managerul marketing al clubului e nemulțumit chiar de relația cu conducătorii clubului, nu se știe însă exact detaliile. Radu Birlică plănuia ca până în iarnă clubul să-și deschidă și un magazin fizic în oraș de vânzare a propriilor produse, după ce cel online a fost dat în folosință la scurt timp după sosirea sa. Plecarea sa s-ar putea produce astfel la mai puțin de două luni de la sosire, nu ar fi total surprinzătoare în condițiile în care nu a stat perioade foarte lungi nici la cluburile anterioare la care a activat.

1 COMENTARIU

  1. Sa explice marele sef de marcheting de laPoli- Birlica dc nu a vandut programe de meci la toti spectatorii de la meciul cu Craiova? Iti dai seama pretene ca daca la acelsi pret vinzi lucruri diferite seamana cu hotia? (sau cu prostia?) In fata mea s a vandut ultimul bilet insotit de program de meci,eu am primit numai biletul, la acelasi pret!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.