Aniversare cu ştaif pentru timişorenii de la Implant Pentru Refuz: 20 de...

Aniversare cu ştaif pentru timişorenii de la Implant Pentru Refuz: 20 de ani de carieră serbaţi în deschiderea concertului Korn, la Bucureşti FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-745018875">

Sabotage Summer Night _IPR_credits Valeriu Catalineanu _Romanian Club Culture (11) [1600x1200]Timişorenii de la Implant Pentru Refuz au susţinut luni seara un concert incendiar la Arenele Romane din Bucureşti, în deschiderea recitalului Korn.

Evenimentul şi-a deschis porţile la ora 18.00, a fost „încălzit” de DJ Hefe şi Planet H şi a debutat cu o reprezentaţie energică a timişorenilor de la Implant Pentru Refuz, a căror muzică a fost vizibil influenţată de-a lungul anilor de sound-ul Korn. Concertul poate fi astfel considerat o încheiere bine-meritată pentru IPR a turneului naţional „Cartography” de anul acesta, ce a însemnat şi pentru ei încununarea a 20 de ani de carieră muzicală.

Cei de la Implant Pentru Refuz au fost urmaţi îndeaproape de macedonenii de la Point Blank, o trupă cu mulţi fani în România, care a concertat la noi în ţară cu mai multe ocazii şi a fost primită de fiecare dată cu acelaşi entuziasm. Înaintea celor de la Korn a urcat pe scenă Coma. Una dintre cele mai apreciate trupe autohtone ale ultimilor ani, Coma se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare anul acesta, oferind fanilor noi videoclipuri, la piesele „Chip” şi „Document”, fiind prezentă pe scenele celor mai importante festivaluri din România din această vară.

Concertul Korn de la Bucureşti a făcut parte din turneul ce marchează 20 de ani de la debutul discografic al trupei cu materialului „Korn”. Albumul, lansat pe 11 octombrie 1994, a avut vânzări totale de peste 10 miloane de copii şi i-a consacrat pe cei de la Korn drept premergători ai nu-metalului. Fanii Korn s-au bucurat aseară de un setlist ce a cuprins toate piesele de pe discul cu acelaşi nume, acesta fiind cântat în intregime, începând cu bine-cunoscutul vers „Are you reaaaady?!” al primului track – „Blind”, una dintre piesele emblematice ale trupei, şi terminând cu „Daddy”. Din show nu au lipsit „Falling Away From Me”, „Here to Stay”, „Coming Undone” şi, desigur, „Freak on a Leash”, cea mai populară piesă a trupei, care a şi încheiat concertul de la Arenele Romane. Evenimentul, marca Sabotage, a fost organizat de Emagic şi reprezintă primul show al trupei susţinut la Bucureşti.

Foto: Alex Bărbulescu şi Valeriu Cătălineanu – Romanian Club Culture

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.