ASU Poli a CEDAT la limită pe terenul proaspetei insolvente Metalul Reșița

ASU Poli a CEDAT la limită pe terenul proaspetei insolvente Metalul Reșița

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0339-Medium

Alb-violeții de pe ”Știința” au pierdut în această dimineață penultimul amical înainte de startul Ligii a III-a. ASU Poli a fost depășită cu 2-1 de divizionara secundă Metalul Reșița, club care a intrat recent în stare de insolvență. Timișorenii au deschis scorul dar cărășenii au întors rezultatul până la pauză.

Vizitatoarea din Valea Domanului a deschis scorul în minutul 13. Ghinescu reușind să marcheze după ce Zimmermann a respins cu greutate șutul lui Bădăuță.


Reșițenii au egalat însă după doar două minute. Mingea a fost reluată în plasa lui Burtic de ex-polistul Marian Chițu, care beneficiase de o deviere. Golul de 2-1 și totodată până la urmă cel al victoriei gazdelor a fost marcat de Istvan Szabo în minutul 42. În partea a doua, pe fondul schimbărilor, nu a mai fost marcat niciun gol.

A fost al treilea rezultat de 1-2 înregistrat de ASU Poli în teste. Timișorenii au obținut trei victorii și au înregistrat trei eșecuri până acum în pregătiri. Duminică, alb-violeții vor întâlni o altă trupă din B, FC Bihor, echipă care încearcă să se repună pe picioare financiar. Meciul va avea loc în nocturnă, de la ora 20.00, pe arena ”Știința”, ocazie cu care clubul susținut de suporteri își va prezenta lotul pentru noul sezon.

Metalul Reșița: Zimmermann – R. Cristian, Banac, A. Popescu, Anițoiu – Ponoran, Feher, Silaghi-Perju – Szabo, Ionescu, Chițu. Au mai intrat S. Nogo, Cioran, B. Szijj, Burcea, Manole, Berechet și Ciucur. Antrenor: Marian Pană.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Al. Contescu, Bilia, Gălan, Damian – Birău, Rebenciuc, Giuricici, M. Marin, Ghinescu – Bădăuță. Au mai intrat Rogojină, Fișteag – M. Stancu, D. Codrea, Vucea, Tulcan, Al. Rus și Țugui. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Foto: Druckeria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.