ASU Poli bate la Lugoj și rămâne victorioasă în amicalele de ”afară”....

ASU Poli bate la Lugoj și rămâne victorioasă în amicalele de ”afară”. Ce LOVITURĂ a mai suferit ofensiva alb-violeților

0
DISTRIBUIȚI

DSC_0371-Medium

Dacă pe teren propriu alb-violeții de pe ”Știința” au suferit două eșecuri în testele din această vară, azi ASU Poli a obținut un nou succes în deplasare. Timișorenii au învins-o cu 3-2 pe CSM la Lugoj, formație cu care se vor reîntâlni în noua ediție a Ligii a III-a.

ASU Politehnica a deschis scorul în minutul 21 pe ”Tineretului”, unde a întâlnit formația locală CSM (fosta Vulturii). Atacantul Alex Rus a fost faultat în careu iar fundașul Cristi Gălan a punctat de la 11 metri. Lugojul a revenit în joc grație reușitei lui Stoichescu din centrarea lui Poiană. În partea a doua alb-violeții au revenit în avantaj în minutul 71, când un alt apărător, Bilia, a reluat în plasă mingea distribuită de Bădăuță.


3-1 avea să se facă cu cinci minute înainte de final, Birău fiind de această dată autorul golului timișorean. Gazdele au închis tabela prin Dobra în finalul partidei.

ASU Poli are până acum un bilanț pozitiv în amicale: trei victorii și două înfrângeri. Pe teren străin a fost al doilea succes din două jocuri disputate, după cel reușit în Bihor cu Oșorhei (4-1). Următorul amical al alb-violeților va fi miercuri (ora 11), pe terenul Metalului Reșița.

L-au pierdut și pe Budur 

Cea mai proastă veste pentru echipa de pe ”Știința” în acest weekend e pierderea a încă unui om important din ofensivă. Sebastian Budur a fost împrumutat de CS Ghiroda la ASU Poli în sezonul trecut iar echipa de Liga a IV-a a solicitat o sumă consistentă pe jucător pentru un transfer definitiv. În schimb, nou promovata în C și-a asigurat azi serviciile mijlocașului Andrei Țugui, fost junior la AS Roma. Tânărul de 18 ani a fost dorit în această vară și de FC Caransebeș.

CSM Lugoj: Rusu – Rotea, Loga, Miculescu, Roșie – Precupanu, Mânecan, Vânătu, Poiană – Velcotă, Stoichescu. Au mai intrat: Vlădia, Buliga, Dobra, Ardelean, Tătar și Dobricean. Antrenor: Cosmin Petruescu.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Al. Contescu, Ugocian, Gălan, Taub – Vucea, Rebenciuc, Ghinescu, Țugui – Rus, A. Niță. Au mai intrat: Fișteag – Feraru, Bilia, Aldea, Damian, Birău, D. Codrea, M. Marin, Giuricici, Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Foto: druckeria.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.