ASU Politehnica și-a aflat ordinea adversarilor din Liga a III-a. Ce spune...

ASU Politehnica și-a aflat ordinea adversarilor din Liga a III-a. Ce spune Sorin Brîndescu, antrenorul alb-violeților, despre program

0
DISTRIBUIȚI

asu-poli-ripensia-57-1024x576

Nou promovată în Liga a III-a, ASU Politehnica Timișoara va întâlni în prima etapă acasă formația gorjeană Minerul Motru. Alb-violeții au parte de un start de sezon accesibil, cu două dueluri în primele runde pe terenurile altor trupe timișene, Giarmata și Lugoj. Numele care și-au anunțat candidatura la promovare vor fi înfruntate de trupa de pe ”Știința” în partea a doua a turului.

ASU Poli va debuta sâmbătă, 29 august, de la ora 18.00 în seria a IV-a a C-ului pe teren propriu în compania Motrului, echipă care a suferit financiar în ediția trecută de campionat. Tehnicianul timișorenilor, Sorin Brîndescu, a comentat pentru PRESSALERT.ro startul de sezon al elevilor săi. ”Prima etapă cu Motru e cea care ne interesează în acest moment, atât.


Nu știu nimic acum de ei. Acum câțiva ani de zile m-am bătut cu Făgetul la promovare cu ei. Știu că au avut probleme… Nu e nimic special la acest program”, ne-a spus Sorin Brîndescu.

ASU Poli va întâlni Millenium Giarmata în etapa a doua în deplasare, apoi Cugirul va vizita Timișoara, pentru ca etapa a IV-a să-i ducă pe alb-violeți la Lugoj, pe terenul CSM-ului. Echipele care s-au întărit considerabil, precum FC Hunedoara sau Cetate Deva, vor fi întâlnite în a doua parte a turului. În rundele 8 și 12, ambele în deplasare. Despre jocurile cu echipele care și-au anunțat candidatura la titlu Brîndescu a precizat: ”Poate era mai bine să jucăm mai devreme cu acele echipe, nu putem spune, am specula”.

Programul primei etape din seria a IV-a a Ligii a III-a (29 august): Performanța Ighiu – Pandurii II, Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir, ASU Poli – Minerul Motru, Măgura Cisnădie – Millenium Giarmata, CSU Craiova II – Vulturii Lugoj, Național Sebiș – FC Hunedoara și Cetate Deva – CSO Filiași. CS Ineu stă.

Până la startul campionatului ASU Poli va mai disputa două amicale. Mâine, timișorenii joacă pe terenul Metalului Reșița (ora 11), apoi duminică își prezintă lotul pe ”Știința”, de la ora 20.00, cu FC Bihor Oradea.

11 a fost locul ocupat de Minerul Motru în ediția trecută de campionat

UPDATE Programul complet poate fi vizualizat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.