Atenţie, șoferi! Pasajul Michelangelo va fi ÎNCHIS, sâmbătă, traficului rutier. Care este...

Atenţie, șoferi! Pasajul Michelangelo va fi ÎNCHIS, sâmbătă, traficului rutier. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

INAUGURARE PASAJ05_resize

Traficul auto prin pasajul Michelangelo, dar şi pe bulevardele Vasile Pârvan şi Corneliu Coposu va fi închis sâmbătă, 29 august, timp de două ore, a anunţat, astăzi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.


Potrivit edilului şef, în intervalul orar 10.00 – 12.00, pe aici se vor putea plimba doar biciclişti şi cei care se dau pe role, în cadrul primei ediţii a unei acţiuni inedite organizate de Primăria Timişoara.

„Îi invit pe biciclişti, dar şi pe cei care se dau pe role să vină la această acţiune. Sâmbătă, închidem traficul auto pe B-dul Pârvan prin subpasajul Michelangelo şi pe B-dul Coposu până la sensul giratoriu de la intersecţia cu Pestalozzi, acestea vor fi dedicate doar bicicliştilor”, a anunţat, astăzi, Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei speră ca la acţiunea de sâmbătă să participe cât mai mulţi iubitori ai mersului pe două roţi. În cazul în care prima ediţie a acţiunii va fi un succes, Nicolae Robu vrea să organizeze un astfel de eveniment constant, chiar şi în fiecare sâmbătă. „Dacă acţiunea va fi apreciată, vom continua. Eu mă aştept să aibă mare succes, nu cred că traficul va fi perturbat pentru că acţiunea este organizată într-o zi de sâmbătă dimineaţa. În alte oraşe, aşa cum este Parisul, există o zi în care nu foloseşte nimeni maşina. Nu vreau să facem asta în Timişoara, dar două ore pe săptămână am putea şi noi să nu folosim maşina”, a mai precizat primarul Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.