ATV-uri, mașini și motociclete, pe una dintre cele mai frumoase piste de...

ATV-uri, mașini și motociclete, pe una dintre cele mai frumoase piste de biciclete din vestul țării. Ce spune poliția

0
DISTRIBUIȚI

pistaCOL-600x337

Una dintre cele mai bine realizate piste pentru biciclete din vestul țării a devenit locul perfect de plimbare pentru cei care dețin ATV-uri, căruțe, motoscutere și chiar mașini.

Pista ce traversează cartierul Alfa până pe strada Mărului, din Arad, a devenit loc de promenadă pentru vehicule cu motor. Adică pista care leagă Pădurea Ceala de centrul orașului. Dacă vrei să te relaxezi, să ieși cu copilul la plimbare, trebuie să fi foarte atent să nu se producă vreo tragedie, scrie aradon.ro.


„Mergeam cu bicicleta pe pistă și deodată apare în fața mea chiar sub autostradă un șofer cu o Dacia călare fain frumos pe pistă. M-a apostrofat și era chiar pregătit să sară la bătaie când i-am spus că nu e voie cu mașina pe acolo și că distruge pista. În ritmul astă, până la recepția lucrării nu va mai fi nici o lucrare”, le-a transmis un arădean jurnaliștilor de la sursa citată. „Nu se poate interveni în acest caz. Pista pentru biciclete nu a fost recepționată și momentan nu are regulament”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Arad. Așadar, bicicliști, mămici cu copii, trecători, aveți mare grijă pe unde vă plimbați deoarece nimeni nu răspunde pentru ce se întâmplă pe pistele pentru biciclete în acest moment. Mai avem în față încă (cel puţin) cinci luni de zile până la recepția lucrării. Până atunci, haosul e regula pe piste. Fiecare face ce vrea. Şi cum vrea.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.