BAC SESIUNEA de TOAMNĂ. Liceenii susţin, astăzi, proba scrisă la Limba Română....

BAC SESIUNEA de TOAMNĂ. Liceenii susţin, astăzi, proba scrisă la Limba Română. Câţi candidaţi din Timiş s-au înscris

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat 2015 03_resize

Emoţii mari pentru absolvenţii de liceu care nu au reuşit încă să promoveze „examenul maturităţii”.


Astăzi, liceenii susţin prima probă scrisă din cadrul sesiunii de toamnă a Bacalaureat-ului, la Limba şi Literatura Română. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Timiş, din judeţul nostru s-au înscris la această probă 658 de candidaţi. Aceştia susţin probele scrise în şase centre de examen, unul în Lugoj şi cinci în Timişoara.

Candidaţii au primit subiectele în jurul orei 09.00 şi au la dispoziţie trei ore pentru a le rezolva. Probele scrise continuă marţi cu Limba şi Literatura Maternă, probă care va fi susţinută de doar patru candidaţi din Timiş. Miercuri are loc proba obligatorie a profilului, respectiv Matematică – 813 liceeni din Timiş şi Istorie – 118 candidaţi. Vineri, elevii vor fi evaluaţi în cadrul probei al alegere a profilului şi specializării, din judeţul Timiş fiind înscrişi 1.022 de candidaţi.

Primele rezultate vor fi afişate în data de 31 august, în aceeaşi zi se vor putea depune şi contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie. Vă reamintim că promovabilitatea în judeţul Timiş, după prima sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an, a fost de 65,42 %.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.