Bărbat dispărut în adâncuri, în apropiere de Buziaș. Ce au spus martorii

Bărbat dispărut în adâncuri, în apropiere de Buziaș. Ce au spus martorii

1
DISTRIBUIȚI

cautari_apa_inec

Echipajele de urgență din Lugoj și Buziaș caută de câteva ore trupul unui bărbat care a intrat în apă să se răcorească, dar n-a mai ieșit la suprafață.

Incidentul s-a petrecut în localitatea timișeană Sârbova, aflată la aproximativ 10 kilometri de Buziaș. Conform martorilor, citați de lugojinfo.ro, bărbatul a venit cu bicicleta la una dintre bălțile aflate în apropierea localității, și-a lăsat hainele la mal și a început să îniate.


Când a ajuns la mijlocul bărții, a dispărut sub apă și nu a mai apărut. Cei aflați în zonă și-au dat seama că s-ar putea să se fi întâmplat o nenorocire, așa că au sunat la 112, mai ales că în unele locuri balta are și 7-8 metri adâncime, în urma unor escavări.

Pompierii din Buziaș s-au deplasat la locul incidentului și au început să îl caute pe bărbat, iar polițiștii din Lugoj au început o anchetă, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. La Sârbova sunt așteptate și echipaje de la Formațiunea de Intervenție Rapidă „SALVO”, de la Timișoara, care sunt dotate corespunzător pentru căutări subacvatice.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Stimate Marius Popescu, te rog să-mi explici și mie cum se ‘îniate”, deoarece aș vrea să încerc și eu cînd voi ajugne în apropierea „bărții”. Imbecili semidocți, rebutur de Spiru Haret, bine că măcar inepțiile voastre sînt gratuite. Ar fi culmea să mai vreți și bani pe expresii ca cele de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.