Bărbaţii din Timiş care au peste 50 de ani beneficiază de analize...

Bărbaţii din Timiş care au peste 50 de ani beneficiază de analize şi consultaţii GRATUITE pentru depistarea cancerului de prostată. Ce trebuie să facă

1
DISTRIBUIȚI

dreamstime_404405_79951300

Medicii timişoreni încearcă, şi în acest an, să-i informeze pe bărbaţii din judeţul Timiş cu privire la cele mai frecvente afecţiuni ale prostatei. Tocmai de aceea, Clinica de Urologie de la Spitalul Judeţean Timişoara derulează, în perioada 7 – 11 septembrie, „Săptămâna sănătăţii prostatei”.


În cadrul acţiunii, bărbaţii din Timiş vor beneficia de analize şi consultaţii gratuite. „Săptămâna sănătăţii prostatei” are rolul de conştienizare şi depistare precoce a cancerului şi hiperplaziei benigne de prostată, dar şi încurajarea unui comportament proactiv.

„Acţiunea se adresează bărbaţilor cu vârsta peste 50 de ani, cu simptome de tract urinar, nediagnosticaţi anterior, sau asimptomatici, dar preocupaţi de sănătatea propriei prostate. În perioada 24 august – 4 septembrie se vor efectua analizele de PSA. Costul analizei va fi acoperit de organizatori, pe baza unor vouchere disponibile la medicii de familie şi în cabinetul de urologie al Policlinicii Spitalului Judeţean. Consultaţia se va efectua în cabinetul de urologie al Policlinicii Spitalului Judeţean, în perioada 7-11 septembrie, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Consultaţiile vor fi gratuite, iar biletul de trimitere de la medicul de familie este opţional”, spune medicul Viorel Bucureş, şeful Clinicii de Urologie de la „Judeţean”.

Reprezentanţii clinicii au mai derulat încă două astfel de acţiuni, în septembrie anul trecut şi februarie 2015, care au avut un impact semnificativ asupra populaţiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.