BĂTAIE DE JOC Tramvaiele „Armonia” au fost scoase din nou de pe...

BĂTAIE DE JOC Tramvaiele „Armonia” au fost scoase din nou de pe şine. Află de ce şi când vor fi repuse în circulaţie

2
DISTRIBUIȚI

tramvaie reabilitate02_resize

Ping –pong cu tramvaiele reabilitate la Timişoara. După ce locuitorii din urbea de pe Bega au aşteptat mai bine de un an de zile ca tramvaiele reabilitate cu 480.000 de euro fără TVA bucata să ajungă pe șine, aceștia mai au parte acum de o nouă perioadă de așteptare.

Mai exact, tramvaiele Armonia au fost scoase prima dată în trafic în data 8 iulie, de Ziua Transportului Public, însă au fost puse pe ține abia în data de 3 august de Ziua Timișoarei, după ce au fost avizate de Autoritata Feroviară Română.


Decizia municipalității a fost ca Armonia să circule numai pe linia 6, pentru ca tramaviele să poată fi văzute în zona centrală, asta chiar dacă au fost reabilitate cu bani de la bugetul local, constituit din banii tuturor timișorenilor. Acum, la nici două săptămâni de când au fost puse pe șine cele două tramvaie au fost scoase din nou din circulație.

Cosmin Bradu, reprezentant al Departamentului de Relații Publice al RATT a declarat pentru PRESSALER.ro că „pentru luna august s-a luat decizia de suspendare a linie 6. Motivul este legat de numărul redus de călători care circulă acum cu această linie. Noi avem alternative pe alte linii de transport pe această rută, tramvaiele 1,2, 4, 5 şi chiar pe o anumită porţiune 8. Tramvaiele „Armonia” sunt garate în depou deocamdată. Ele vor circula începând cu 1 septembrie când vor începe şi cursurile şcolare şi numărul de călători va fi mult mai mare”.

2 COMENTARII

  1. Tineti minte ca PNL nu mai exista. Exista doar viermi pedelisti adapostiti sub numele de PNL. Dati-le la gioale si scapati de ei. Altfel, dracu’ va ia la alegeri.

  2. In schimb au aparut controlorii, dotati cu bastoane de „resuscitare” nu am vazut bine daca au si pistol sau numai spray „pro-respirator”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.